Příspěvky uživatele - 127.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Benzinová sekačka neseká dobře, 11.9.2017
pri 5-6cm tráve ten rozdiel je vidno ale dramatický rozdiel vzniká pri 2-4cm kosení.   Mohol by som tu písať moje dohady že prečo je to tak ale odporúčam vyskúšať.Potom to bude jasné.
Používáte drtič?, 10.9.2017
Prídete na to že kúpiť stroj tejto kvality nemá zmysel a kúpite niečo poriadne.
Používáte drtič?, 9.9.2017
Samozrejme že má.
Benzinová sekačka neseká dobře, 9.9.2017
Mám kosačky.Vlastné asi 4.Mám aj traktor. No a za roky servisu som kosil z x kosačkami.No a to x znamená minimálne stovky.Máme 10árový dvor kde kosy skúšame po servise.Mno a verte mi je rozdiel v kvalite kosenia tej alebo onej kosačky.Nie vždy je... celý příspěvek >
Používáte drtič?, 9.9.2017 Obsahuje fotku
Mám dotaz.Nazvali by niečo takéto miestny odborníci drť?
Benzinová sekačka neseká dobře, 7.9.2017
Návrh kosačky je alchýmia.Niekto si myslí že kosačka je len plechová alebo aká buksa na ktorej je motor.Tento motor točí nožom a kosačka je ok.   Pravda je že tu do hry vstupuje tvar noža, aerodynamická riešenie šasi, otáčky motora, prívod... celý příspěvek >
Používáte drtič?, 6.9.2017
Dobre, pokiaľ z rýchlobežného drviča ide drť a z pomalobežného štiepkovača ide štiepka je mi to jasné.Ale ako nazvať rýchlobežný drvič pokiaľ z neho ide štiepka?
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika