Příspěvky uživatele - 245.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motor Tecumseh, 3.9.2017
Dobrý den. Tento příspěvěk mi připomíná názory techniků firmy Proma. Mám traktor i sekačku Honda. Bezproblémové stroje.
Proč nekvete povíjnice, 6.8.2017 Obsahuje fotku
A takhle roste..
Proč nekvete povíjnice, 6.8.2017 Obsahuje fotku
V loňském roce jsem si dovezla z Chorvatska zakořeněnou povíjnici, uchovala jse ji do letoška. Je bujná, ale bohužel jen další a další šlahouny, květů jsem se ještě nedočkala. Nevíte někdo, proč nekvete?
Jak se jmenuje tato květina?, 11.5.2017
Díky 😊
Jak se jmenuje tato květina?, 11.5.2017 Obsahuje fotku
Nevíte někdo co je to za květinu? Diky Anna.
Zvonkové, 31.5.2014
Upřimně řečeno ani já jsem od této odrůdy nic mimořádného nečekal. Snad jen nějaký ještě větší kyseláč. Nejsem žádným agentem zahrádkářského svazu, ale musím se ztotožnit s hodnocením Obrazového atlasu jádrovin (Sus a kolektiv) a nejen... celý příspěvek >
Jak vám letos odkvetly jádroviny, 31.5.2014
Nevýhodou Anety je kratší skladovatelnost plodů. Jinak musím zopakovat, že příchuť Šampionu s méně sladkou dužninou mně u Anety vyhovuje. Dobrý typ nenáročné odrůdy pro vyšší polohy.
Nemocné slivoně, 31.5.2014
Pro letošní rok jsem se dalšího zásahu proti hálčivci vzdal. Další postřik provedu příští rok v době rašení podle rady pana Vinšálka, což se mně minulý rok osvědčilo. Nissorun zabral jak na svilušku, tak na hálčivce. Rozšiřování hálek je v... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika