Příspěvky uživatele - 67.176

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Asijská hrušeň - proč nepřežila?, 8.3.2017
zase sa zveziem, ale keď tu bola spomenutá stará lipa. v prípade že by tá lipa nebola zrezaná a zdravá, tak koľko m od nej je vhodné zasadiť ovocný strom na silne rastúcej podnoži, aby mal živiny a ako tak dobré svetlo?
Kde koupit (zasláním) špičkové nové rezist. odrůdy na A2?, 8.3.2017
náhodou nemá niekto skúsenosti s podpníkmi z poľska? mám rešpekt voči českému šľachteniu, ale teoreticky aj poliaci by na tom nemuseli byť zle a maťniečo odolné "typu A2". 
Kde koupit (zasláním) špičkové nové rezist. odrůdy na A2?, 7.3.2017
dakujem, plantex ma len šampion na A2, potom som našiel celkom dosť na "zahradne centrum", možno posielaju aj do čiech, ale celkovo je ponuka na A2 dosť malá, viac je na MM106.
Kde koupit (zasláním) špičkové nové rezist. odrůdy na A2?, 7.3.2017
kľudne môžete písať aj slovenské obchody, dakujem :)
Už vám leze podzimní česnek?, 7.3.2017
u mňa tiež, ale len jedna odroda. pred pár dňami nebolo ešte nič :))
MM 106, 7.3.2017
184.133: suseda pestuje (neviem v akej kvalite) paradajky a uhorky bez skleníka a ja mám zase zahradu, kde mám zeleninu, tak snáď pre stromy je tá pôda vhodná, keď tam bez problémov rastie zelenina. MM106 je dostupnejší ako A2, tak uvidím... celý příspěvek >
MM 106, 6.3.2017
jz: dakujem, dám to na A2 do košov a uvidím. teraz to už nemôže dopadnúť zle, blbosti už mám za sebou :) 
MM 106, 6.3.2017
prosím vás ešte o radu, či to sadiť na MM106. týždne som bol rozhodnutý, pre túto podnož, ale od včera mám chrobáka v hlave s A2, na tých však je ťažšie zohnať stromy. ide o 800 mnm. pre Petr H: ide o to, že nedokážem udržať pri živote stromy ani... celý příspěvek >
MM 106, 6.3.2017
188.104: napísal som jednému pánovi, lebo som niečomu nerozumel, snáď aj s tou jamou poradí. tu som čítal, že práve MM106 nechutia až tak hryzcom, neviem ako A2. jamu budem dávať 80*50 cm alebo si nechám poradiť. pletivo nie je tiež zázrak, ale... celý příspěvek >
Jaká je pila dolmar 5105 C?, 5.3.2017
65.82: veď ju máte v záruke, tak si to dajte vymeniť a nevytvárajte paniku. zapaľovanie na dolmar odchádza asi častejšie, ale zase nie je až tak drahé. 
MM 106, 5.3.2017
nechcem zakladať novú tému. uvažujem nad podpníkmi MM106 a A2. je to mierny svah, slnečný, nie je to zamokrené, zem nie je kamenistá a celkom kvalitná (na tú nadmorskú výšku 800 mnm).  hryzcom asi menej chutí MM106, ale aj tak to dám do pletiva.... celý příspěvek >
Potřebuji tip na dobrou švestku, 5.3.2017
p. Hlavatý, keď sa vytvoria plodíky a tie neskôr odpadnú, tak čo to znamená alebo aký postrek si to žiada? dakujem. 
Už vám leze podzimní česnek?, 4.3.2017
namorený, sadený cca 15.11. (nepamätám presne), 800 mnm, nevylezený :)
Průtahové destiláty, 3.3.2017
Josef: máte pravdu, teda vlastnenie, držanie a kúpa destilačného prístroja je úplne legálna, akurát jeho používanie (destilácia) bez povolenia je nelegálne :) 
Průtahové destiláty, 2.3.2017
Josef: FO je osoba, ktorá vystupuje sama za seba, teda nezastupuje žiadnu organizáciu, je to normálne živnostenské podnikanie, szčo. zákon o liehu, keď si dobre pamätám, tak to má aj v názve to živnostenské podnikanie, alebo také niečo tam bolo, teda... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika