Příspěvky uživatele - 226.212

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co Vaše réva 2016, 22.9.2016
Moc hezké, mě letos Biancu z poloviny sežrali vosy. Co nesnědli jsem obalil netkanou textilií do pytlíčků. Tak jsem alespoň to málo zachránil a posbíral přesně před měsícem. Mohu se zeptat, cukernatost měříte přímo u hroznů? Co k tomu přesně... celý příspěvek >
Nově založený trávník, 10.6.2016
Vedle baráku, kde tak nesvítí, bychom mohli zkusit jak se bude chovat tráva, když ji budme pravidelně zalevat, to bychom mohli zvládnout i ted. Jen asi by to chtělo nejdřív vzít totálním herpicidem, co? Nelze pomoci jílovité půdě třeba rozházemín... celý příspěvek >
Nově založený trávník, 9.6.2016
Děkuji za reakci, i když mě moc nepotěšila :) jsou tam i místa, kde to vypadá líp, ale já fotil jen ty nejhorší. Nevím jak definovat typ půdy - původní je spíš taková jílovitá, ale byla tam provedena i navážka docela přehnojené půdy (vím, že s... celý příspěvek >
Napadený muchovník, 9.6.2016
Díky za odpovědi - mám doma koupené akorát KARATE zeon, ale nemuselo by pomoci podle odpovědí, navíc nevím jak bych míchal množství jen na malý keřík... krásný den Karel
Napadený muchovník, 8.6.2016
Děkuji Vám za názor. NO silnější slunko tam asi bude, protože bydlíme na jižní moravě u Pálavy. Postřik by se k nám mohl dostat jedině když stříkají 20metrů vzdálené pole, myslíte, že by to mohl být ten důvod? Můžu se teptat, zda jste po... celý příspěvek >
Jak ošetřit růži, 8.6.2016
Děkuji za odpověď - tak se pozná začátečník :) Karel
Nově založený trávník, 8.6.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, před 6týdny jsme nasadil nový trávník (poorané, povláčené, srovnané, poválcované, rozeseté a poválcované). Mám to takových 250m2 na jižní moravě. Proto jsem sadil směs do Agro travní směs SUCHO. Dva nezávislý zahradníci mi doporučili,... celý příspěvek >
Jak ošetřit růži, 8.6.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, máme již chvíli nasazenou růži a má nějaké prožrané lístky? Co by s tím šlo udělat? Moc děkuji Karel
Napadený muchovník, 8.6.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, před 5 týdny jsme si nasadili muchovník, jako první dřevinu na novou zahrádku a hned po týdnu na něm šlo vidět začínající žloutnutí. Ted vipadá jako na obrázku... Prosím o radu jak bych mohl postupovat. Díky Karel
Tip na tichou sekacku?, 18.5.2012
Mezi jednotlivymi modely sekacek rozdily sou... jenomze clovek by si je musel nejdriv vsechny zkusit. Nektere sou i bez sluchadel vpohode, a nektere by vam urvaly usi. Samotne oznaceni v DB vam nepomuze vubec. Vylozene ticha sekacka - benzinak - na... celý příspěvek >
Jakou sekačku, 11.5.2012
Dobrý den, o víkendu se mi dostala jedna STIGA - benzínová sekačka pod ruce, a byl jsem ZKLAMÁN, majitelka stigy mi řekla, že jí nejede pojezd. Po odkrytí plastu jsem našel plastovou převodovku na pohon kol. Ložisko bylo v plastu zadřené a... celý příspěvek >
Tip na tichou sekacku?, 2.5.2012
V tom pripade nebude sekani na pul plynu zadny problem. A na co nejkratsi sekani samozrejme velky zaber... a silny motor. Tudiz i tezka sekacka, tim padem zas potrebujete pojezd aby to mohla byt skoro radost. A nejlepe s regulaci pojezdu. Ja osobne... celý příspěvek >
Úplné vyčerpání jímky, 2.5.2012
Dobrý den, kdysi jsem četl o bakteriích, které rozmělní i tuhy zbytek z jímky, který nejde vycerpat čerpadlem. Nevíte jak se tyto bakterie jmenují? Popřípadě nějakou jinou radu, jak vyčistit jímku "dodna"? Chtěl by ji v budoucnu... celý příspěvek >
Tip na tichou sekacku?, 2.5.2012
Zdravim, pro me byla hlucnost take dulezitym kriteriem... u vas bude zalezet jak vysokou travu vlastne sekate, jestli jste pravidelny osekavac par centimetru nebo to nechavate prerustat. Pri pravidelnem sekani neni s vykonou sekackou pracovat na... celý příspěvek >
Al-ko 5300BRV moje zkusenost, 25.4.2012
Zdravim, chci se podelit o zkusenost s AL-KO 5300 BRV (vitez d-testu 04/11 - pozor neplest s BRV530, to je uplne jiny model). Zatim ma za sebou sekani se zberem a mulcovani lonske prerostle travy (na stojaka tak 40cm, ted polehla prorostla novou...... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika