|
Příspěvky uživatele - 226.212
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co Vaše réva 2016, 22.9.2016 Moc hezké, mě letos Biancu z poloviny sežrali vosy. Co nesnědli jsem obalil netkanou textilií do pytlíčků. Tak jsem alespoň to málo zachránil a posbíral přesně před měsícem. Mohu se zeptat, cukernatost měříte přímo u hroznů? Co k tomu přesně... celý příspěvek > |  | Nově založený trávník, 10.6.2016 Vedle baráku, kde tak nesvítí, bychom mohli zkusit jak se bude chovat tráva, když ji budme pravidelně zalevat, to bychom mohli zvládnout i ted. Jen asi by to chtělo nejdřív vzít totálním herpicidem, co?
Nelze pomoci jílovité půdě třeba rozházemín... celý příspěvek > |  |
|  | Nově založený trávník, 9.6.2016 Děkuji za reakci, i když mě moc nepotěšila :) jsou tam i místa, kde to vypadá líp, ale já fotil jen ty nejhorší.
Nevím jak definovat typ půdy - původní je spíš taková jílovitá, ale byla tam provedena i navážka docela přehnojené půdy (vím, že s... celý příspěvek > |  | Napadený muchovník, 9.6.2016 Díky za odpovědi - mám doma koupené akorát KARATE zeon, ale nemuselo by pomoci podle odpovědí, navíc nevím jak bych míchal množství jen na malý keřík...
krásný den
Karel |  | Napadený muchovník, 8.6.2016 Děkuji Vám za názor.
NO silnější slunko tam asi bude, protože bydlíme na jižní moravě u Pálavy. Postřik by se k nám mohl dostat jedině když stříkají 20metrů vzdálené pole, myslíte, že by to mohl být ten důvod?
Můžu se teptat, zda jste po... celý příspěvek > |  | Jak ošetřit růži, 8.6.2016 Děkuji za odpověď - tak se pozná začátečník :)
Karel |  | Nově založený trávník, 8.6.2016  Dobrý den,
před 6týdny jsme nasadil nový trávník (poorané, povláčené, srovnané, poválcované, rozeseté a poválcované). Mám to takových 250m2 na jižní moravě. Proto jsem sadil směs do Agro travní směs SUCHO. Dva nezávislý zahradníci mi doporučili,... celý příspěvek > |  | Jak ošetřit růži, 8.6.2016  Dobrý den,
máme již chvíli nasazenou růži a má nějaké prožrané lístky? Co by s tím šlo udělat?
Moc děkuji
Karel |  | Napadený muchovník, 8.6.2016  Dobrý den, před 5 týdny jsme si nasadili muchovník, jako první dřevinu na novou zahrádku a hned po týdnu na něm šlo vidět začínající žloutnutí. Ted vipadá jako na obrázku... Prosím o radu jak bych mohl postupovat. Díky Karel |  | Tip na tichou sekacku?, 18.5.2012 Mezi jednotlivymi modely sekacek rozdily sou... jenomze clovek by si je musel nejdriv vsechny zkusit. Nektere sou i bez sluchadel vpohode, a nektere by vam urvaly usi. Samotne oznaceni v DB vam nepomuze vubec. Vylozene ticha sekacka - benzinak - na... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou sekačku, 11.5.2012 Dobrý den, o víkendu se mi dostala jedna STIGA - benzínová sekačka pod ruce, a byl jsem ZKLAMÁN, majitelka stigy mi řekla, že jí nejede pojezd. Po odkrytí plastu jsem našel plastovou převodovku na pohon kol. Ložisko bylo v plastu zadřené a... celý příspěvek > |  | Tip na tichou sekacku?, 2.5.2012 V tom pripade nebude sekani na pul plynu zadny problem. A na co nejkratsi sekani samozrejme velky zaber... a silny motor. Tudiz i tezka sekacka, tim padem zas potrebujete pojezd aby to mohla byt skoro radost. A nejlepe s regulaci pojezdu. Ja osobne... celý příspěvek > |  | Úplné vyčerpání jímky, 2.5.2012 Dobrý den,
kdysi jsem četl o bakteriích, které rozmělní i tuhy zbytek z jímky, který nejde vycerpat čerpadlem. Nevíte jak se tyto bakterie jmenují?
Popřípadě nějakou jinou radu, jak vyčistit jímku "dodna"? Chtěl by ji v budoucnu... celý příspěvek > |  | Tip na tichou sekacku?, 2.5.2012 Zdravim, pro me byla hlucnost take dulezitym kriteriem...
u vas bude zalezet jak vysokou travu vlastne sekate, jestli jste pravidelny osekavac par centimetru nebo to nechavate prerustat. Pri pravidelnem sekani neni s vykonou sekackou pracovat na... celý příspěvek > |  | Al-ko 5300BRV moje zkusenost, 25.4.2012 Zdravim, chci se podelit o zkusenost s AL-KO 5300 BRV (vitez d-testu 04/11 - pozor neplest s BRV530, to je uplne jiny model). Zatim ma za sebou sekani se zberem a mulcovani lonske prerostle travy (na stojaka tak 40cm, ted polehla prorostla novou...... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|