|
Šasi na sekačku, 5.5.2011 Dobrý den, sháním šasi na sekačku R 434, můžete poradit, kde bych to sehnal. Děkuji |
 |
Hnědý šlem na dně, 1.7.2009 Dobrý den.
Můžu se zeptat na ten šlem, který se za sluných dnů obalí bublinkami
a vyplave nahoru.čím to je a jak s tím bojovat?
Šiška R. |
 |
|
 |
Pulci proti řasám, 29.5.2009 Nám všechny pulce a bylo jich mraky sežrali karasi.6 karasů asi 10 cm velkých.Pár pulců se dostalo do bečky s dešťovou vodou, kde pěkně vyrostli.Když už jsem si myslel že jsou dost velcí a dal je zpět do jezírka tak byli během chvilky sežráni.Nechápu... celý příspěvek > |
 |
Kde sehnat kameny na skalku, 29.4.2009 Také mám kameny ze Žlutavy, jsou tam ochotní a i cenově jsem byl velmi spokojený. |
 |
Zahradní jezírko - akvarijní ryby, 14.4.2009 Mněl jsem mečovky i paví oka.Prosperovali velmi dobře a namnožily se.Na podzim jsem je vylovil a rozdal.Romansis |
 |
Koupací jezírko s přírodní filtrací, 12.6.2008 Jsem taky pro fotky.
Šiška Roman. |
 |
Rybníček nebo žabinec?, 30.5.2008 Taky se nám v jezírku namnožily.Je jich obrovské množství.Škoda že jsem je nevyfotil.Postupně se dostávají do filtru, odkud je vylovuji síťkou a odvážím do nedalekého rybníka.Vracet zpět do jezírka nemá cenu, protože by se zase vrátily zpět... celý příspěvek > |
 |
Průchodky do sudu, 20.5.2008 Můžete mi prosím popsat jak funguje filtrace s tím vzduchováním?Nějaké odkazy na jiné diskuze či fotogalerie?
Děkuji Šiška. |
 |
Průchodky do sudu, 12.5.2008 Tak to je mazec.Super. |
 |
Mandlovník, 18.9.2007 Dobrý den. Chtěl bych trochu přispět do tohoto velice zajímavého tématu. Nejsem žádný odborník a ani pěstitel. V podstatě začínám a Mandlovník bych si někdy rád pořídil. Moje zkušenost je taková, že můj strýc má a nebo měl (dlouho jsem u něj nebyl) u... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Stříhání, 18.9.2007 Jsem zadavatel.
Oběma vám děkuji. Určitě pokud narazím na nějakou literaturu, tak si ji pravděpodobně pořídím. |
 |
Stříhání, 18.9.2007 Pane moc vám děkuji za rady a hlavně za ochotu. Rozhodně jabloně na jaře ořežu, protože s větvemi mám další plány.
Chtěl bych se vás zeptat jestli bych vám mohl napsat na váš email, protože bych potřeboval poradit i s meruňkami. Když jsem koupil... celý příspěvek > |
 |
Stříhání, 18.9.2007 Jsem zadavatel.
Děkuji za odpověď. Prosím vás a mohu tedy ještě letos zastříhat ty jabloně? Popřípadě kdy je nejvhodnější zastříhávat z jara a na podzim. Děkuji |
 |