|
Příspěvky uživatele - 190.197
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy pikýrujete rajčata a papriky, 31.3.2016 Často se všechno možné prodává jen proto, že je to velký byznys. Když přesvědčíte dostatečně velkou zájmovou skupinu, že prostě nutně potřebuje to a to a to, máte vyhráno. Koukněte třeba na trh kolem domácích zvířat. Co z toho existovalo před 20, 30... celý příspěvek > |  | Jaký máte hrášek?, 31.3.2016 Ne e, nestíní. |  |
|  | Kdy pikýrujete rajčata a papriky, 31.3.2016 Já taky používám rovnou normální substrát. |  | Hlávkový salát - odolnost vůči mrazu, 28.3.2016 Dobrý den, jak moc jste opatrní na své sazenice zeleniny - máte zasazeno, nebo otužujete přes den a na noc domů, nebo necháváte venku dokud nebudou hrozit mrazy? Jde mi o sazenice na ven, do záhonu, skleník ani foliák nemáme. |  | Hnojenie, 25.3.2016 Děkuji, něco z toho zvládneme. :-) |  | Hnojenie, 25.3.2016 Právě proto se ptám, nemám nejmenší ponětí, jak o udělat. Paní s lišejníkem několik pisatelů radilo, že problém bude ve výživě, ať stromky pohnojí.
A já se prostě ptám, jak se to dělá a čím?
|  | Hnojenie, 24.3.2016 A čím prosím přilepšit starým ovocným stromům, které rostou v trávě? Je vhodný granulovaný hnůj? jen rozhodit a zalít?
|  | Rajčata - moc brzy vysety - co s tím?, 21.3.2016 Nevíme, ale budeme doufat v to lepší. ;-) |  | Rajčata - moc brzy vysety - co s tím?, 21.3.2016 Na konci března když mají 15 cm je podle mne úplně v pohodě, přesazení hlouběji je užitečné tak jako tak, tak je prostě zasypejte, jak radili výše, a je to. :-) Dají se přesadit i naležato (podle toho, do čeho je potřebujete... celý příspěvek > |  | Kdy sázet sazečku cibule? Úplný začátečník, 20.3.2016 Obnovuji dotaz toho pra-tazatele - už? :-) |  |
|  | Rebarbora, 13.3.2016 Dobrý večer,
je to úplně hrozné teď přesazovat rebarboru? Sotva leze... Kdybych ji obryla s velkou hroudou? |  | Kukuřice ze sadby?, 7.3.2016 Mě to teda taky přišlo, že se kvůli klackům nějak moc vyšiluje...
Pokud nenajdete něco venku, bambusové tyčky nejsou nijak závratně drahé a vydrží, já už je mám několik let. |  | Modrá skalnička, 6.3.2016 Dobrý den,
několik let nám na předzahrádce živoří dvě kamejky (zčernají, obrazí, zčernají...) a přemýším, že je nahradím. Kandidáti jsou zvonek hvězdicový a tařička modrá. Chtěla bych se zeptat, jednak co je modřejší (vygooglené fotky se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|