Příspěvky uživatele - 240.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Břečtan - žloutne a usychá, 19.4.2017
Jestli u vás hodně prší, možná i to pomůže, dvěma kbelíky vody navíc, jistě nic nezkazíte. Sama jsem měla v zahradě donedávna dva velké psy a žádné poškození močí jsem nezaznamenala, ale v naší rozloze to není stále a jen na jedno místo. 5 velkých na... celý příspěvek >
Nevíte, co to je?, 19.4.2017
Mohutně ožraná bergenie. Pokud se ptáte, kdo v tom má prsty, přesně netuším. Housenka nebo lalokonosec..
Které kytky raší pozdě?, 19.4.2017
Rašit až teď... protože běžně je sejmu plotostřihem a ty zbytky se odtud špatně vybírají, nedá se tam ani pořádně dostat, většinou tam jen nějak podstrčím hrábě a nerada bych cokoliv zadrhnula vyrvala si ven. Pupalka by asi to přistínění nebrala, ale... celý příspěvek >
Určení pokojovky, 19.4.2017
Na pokojovky nejsem žádný oddborník, ale myslím, že jste si to určil správně Konvalinka
Mráz, 19.4.2017
Někdo(nevím, jestli tady) psal, že ořech Mars raší později, tak je mrazu většinou ušetřen. Zatím nám zmrznul každý rok. Letos už opět vyrašil, má asi 5cm vyskočené lístky, černé pochopitelněJsou tedy už zlikvidované i zárodky květů?Zase?? Jinak...... celý příspěvek >
Které kytky raší pozdě?, 19.4.2017
Abych upřesnila: potřebovala bych nějakou podrostovku pod růže, hustou, nebo třeba velké listy, která by rašila až zhruba v tuto dobu, až růže ostříhám. V létě byla hustá, aby omezila plevele, neb pod záhonem polyantek se šparně pleje je skoro jedno,... celý příspěvek >
Břečtan - žloutne a usychá, 18.4.2017
Možná je jen omrzlý, staré listy opadnou a vyraší nové. Pokud si myslíte, že je spálený psí močí, pohnojením jste to pohnojila doslova a do písmene Hnojením jen znásobíte koncentraci, neb psí močí je pohnojený až až. Doporučuju pořádně prolít místo... celý příspěvek >
Mráz, 18.4.2017
Tak mě už všechno pomrzlo včera a pokud bude mrznout už od půlnoci, jako vloni, tak ani nemá smysl nějakou vatru rozdělávat...
Mráz, 18.4.2017
U nás páteční předpověď -5st, takže to vidím spíš na -7
Úhyn krůťat, 18.4.2017
Tady kousek je vesnice, kde se odjakživa lidi zabývali chovem krůt. Občas se to rozšířilo po okolí, ale protože krůty jsou na chov celkem náročné, zůstali jsme radši u husí. Vždycky se říkalo, že krůta nesmí zmoknout. Nevím, jestli ani dospělá, ale... celý příspěvek >
Čičorka pestrá, 18.4.2017
Normálně jsem přemýšlelala, jestli fakt myslíte ten plevelnebo existuje nějaká okrasná forma. Tady v okolí roste divoce, ani by mne nenapdlo si ji kupovat a sadit a ráda bych se jí zbavila v záhonu s omějem, co už se mi několik let nepovedlo
Kde najdu červenou vrbu?, 18.4.2017
A co si máme pod tím představit? Vrba nachová?
Je ten kompost správně vyrobený?, 17.4.2017 Obsahuje fotku
Ano samojed zlato naše. O brášku berňušku už jsme bohužel přišlizůstaly mu jen kočky..tady s kocourem na oblíbeném místě.
Je ten kompost správně vyrobený?, 17.4.2017 Obsahuje fotku
Jak výše popisujete váš kompostér, tak jsem se musela smát a nedá mi to nehodit fotku
Mráz, 17.4.2017
Takže u nás taktéž -4stČidlo máme ve výšce cca 4-5m. Zběžná obhlídka zahrady: magnolie ohnědlé, žluté jsou před rozkvětem, ty jsou hnědé úplně, takže nic Hosty, ty co se trochu rozvinuly, mají průhledné listy, v pucích to zatím nepoznám.... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika