Příspěvky uživatele - 175.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ručně kované nářadí, 17.2.2012
Mirku a všichni ostatní, ve videu se sice hovoří o kalení, ale následující operace to staví na hlavu. V tomto videu a ani ve videu od Fiskarse není ani jedno okénko filmu, které by naznačovalo provádění operace, které se říká kalení. Kalení, ale... celý příspěvek >
Postrikovac, 16.2.2012
Na takové ptákoviny bude stačit Malorex HOBBY o obsahu 5l s univerzální tryskou. V případě použití k napouštění stavebních konstrukcí, mít u sebe kbelík s vodou a při přerušení práce, špricu do něj ponořit a po ukončení okamžitě celý postřikovač... celý příspěvek >
Kdo mi zabíjí slepice?, 16.2.2012
Poptejte se v okolí myslivců, můž to být přivandrovalec z Ameriky - psík mývalovitý. Slepice vypustit do malého výběhu a oklo nachystat pár želez.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 14.2.2012
Tak tu plečku předveďte na fotu a nabídněte.            Jiří
Postrikovac, 13.2.2012
Pane Vysloužile, jestli máte 2,8baru málo, můžete si klidně pořídit SOLO 433. Ten je schopen dávat tlak až 30barů. Do vašeho sadu, by to bylo přímo super.            Jiří
Ručně kované nářadí, 13.2.2012
Předně - řemeslník nediskutuje, ale předvádí. Pak je také řemeslník a řemeslník. Takovýmto způsobem chtěl soustružník za řemenici pro dva klíňáky desítky s minimálním dovoleným fí jeden a půl litru a to ještě bez... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 12.2.2012
Mirečku, tabulka neni pro rýče, protože ty s výkonem nemají co dělat, ikdyž jsou u rýčů různé velikosti čepelí. Ta je pro kalkulaci, aby si nikdo nevymýšlel v době její platnosti různé ptákoviny. V tabulce je jasně napsáno, že se jedná o hloubku... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 11.2.2012
Pane Josefe, co se týče výkonu při rytí, tak tu nahazovali ramena ti co rýč viděli maximálně ve výloze, nebo regálu obchodu a nikdy ho ve svých rujkou nedrželi, ale napsali zde nejvíc příspěvků. Velmi jste mne svým záměrem potěšil a držím palce aby... celý příspěvek >
Ručně kované nářadí, 11.2.2012
Podobné nástroje v šerém rudém dávnověku vyráběla Tokona. Stály pár korun, povrchová úprava byla poze barvou. Motyky tak zvaného holadkého typu, my řekneme škrabák (když to má šířku okolo 18cm a dlouhou násadu), nebo škrabáček (když je to užší a s... celý příspěvek >
Vyber postrekovaca, 7.2.2012
Pro 148.21 Nechci být poslem špatných zpráv. Když jsem byl dotlačen ke koupi postřikovače, tak v celém širokém okolí byl k mání jen jeden postřikovač, a ten byl značky MIURA. Nebyl levný!! Přesto jsem se příští rok divil i ušima.Spoje všech čtyř... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 1.2.2012
Pane Josefe, netroufám si odhadnout rok vydání, ale je určitě mnohem starší než já. Podle tužkou psané poznámky konec předminulého století.  Akorát mne mrzí, že jste s tím vyrukoval až teď. Mnozí by došli k poznání a určitě by zde ubylo hodně... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 1.2.2012
Pane Josefe, ano, a děkuji. Přesto se i v této knížečce pravděpodobně vyskytují chyby. Myslím si, že na pravé stránce ve čtrnáctém řádku zdola, je pěkná bota. Jinak bych uvítal, kdyby se v této knížečce vyskytovaly údaje o řezných úhlech včetně... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 31.1.2012
Pane Stefanosi s tím arem z hodinu jsou tady dvě možnosti. To je, že nevíte jak velký je ar. nebo jste skutečně nedržel ve svých rukou rýč. Je tu ještě jedna možnost, a to je, že si z nás děláte... celý příspěvek >
Protože mám dosti velké zkušenosti, tak fyzickou činnost provozuji s rozumem, to znamená tak, aby u zatěžovaných svalových skupin nedocházelo k přetěžování. Jaké potíže mají golfisté, nevím, protože mne nezajímá. Totéž mohu říci o tenise. Tady však... celý příspěvek >
Pane Stefanosi, prosím popište, které části těla se přizpůsobují a jakým způsobem se to projeví. Děkuji předem za vyčerpávající příspěvek. V jistém smyslu máte pravdu, že zvyk je železná košile. Ale protože člověk je od přírody lenivec, tak hledá... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika