Příspěvky uživatele - 91.93

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Totálne neškodný herbicíd, 2.4.2017 Obsahuje fotku
Opravdu to máte krásné. Já nejsem tak pracovitý. Dnes mi bača prohnal ovce kolem baráku, tak to mám aspoň za plotem bez práce.
Jak zajistit opylení u mandloně?, 2.4.2017
Kvete vám krásně. Mohla by to být Zora, která kvete brzy, má tvrdou slupku a je částečně samosprašná. Může to však být i semenáč podobné odrůdy.
Co Vaše réva 2017, 1.4.2017 Obsahuje fotku
V loňském roce jsem zasadil v Bulharsku sazeničku Primu a už vyrašila. Do poloviny února byla pod sněhem bez další ochrany. Opravdičtí vinaři, kteří zde pěstují citlivé odrůdy, nechávají révu celou zimu zabalenou v plastových pytlích a teprve minulý... celý příspěvek >
Co je to za brouka?, 1.4.2017 Obsahuje fotku
Děkuji za správnou determinaci p. Vysloužilovi. Myslím, že jsem ho viděl i na Slovensku, ale škodu mi dělá skutečně jen na jihu. Dokáže vykousat nebo okousat dokola mladou větvičku, pupen nebo špičák mandloně, broskvoně, meruňky nebo třešně. Kolegovi... celý příspěvek >
Co je to za brouka?, 31.3.2017 Obsahuje fotku
A tohodle brouka znáte? Je důvodně podezřelý, že mi ožírá mladé výhony roubovanců a nově zasazených stromků (broskve, meruňky, mandloně, třešně). Na dnešním snímku je na slivoni. Je něco přes 2cm velký.
Gabrovská - co s novým terminálem, 29.3.2017
Podle fotografie je to těžké spolehlivě určit. Pokud jsou však na něm trny jako na kmenotvorné odrůdě, pak to asi nebude totéž dřevo jako v korunce, kde trny nejsou. Může to být dvojitě štěpovaný stromek. Jizvy po horním štěpování by však měly být... celý příspěvek >
Gabrovská - co s novým terminálem, 29.3.2017
Podle barvy kury na 5. snimku je to evidentne podnozova vetev. Pokud se nepletu, tak odstranit.
Rozkvétání 2017 M+B, 27.3.2017 Obsahuje fotku
Na Slovensku jsem viděl kvést meruňky v uplynulém týdnu v Komárně a Seredi. V Maďarsku skoro všude. Na Vysočině jsem ještě v sobotu řezal použitelné rouby, ale na Balkáně už mi to odkvetlo. Vzhledem k teplému a suchému počasí snad ani nebude letos... celý příspěvek >
Rozkvétání 2017 M+B, 22.3.2017 Obsahuje fotku
Aspoň pár fotek z Balkánu. Tady je 23 st. a v neděli už to asi odkvete. Za chvíli jedu domů, abych to zažil znova.
Papriky pro 2017, 20.3.2017 Obsahuje fotku
Nevím, zda se to dá aplikovat i v chladnějších oblastech, ale v sobotu sousedka (BG) vysila venku několik řádků paprik a přikryla je plastovou fólií. Je to stejná fólie, která kryla v zimě salát pod sněhem. V loňském roce to bylo stejné (viz foto) a... celý příspěvek >
Rozkvétání 2017 M+B, 19.3.2017 Obsahuje fotku
Správně jste uhodli, že to není o reznoucím embéčku ani o Melicharovi a Baltazarovi. Je to o meruňkách a broskvoních. Rozkvétání meruněk už je skutečně přeplněno, takže nové vlákno by mělo urychlit načítání. Kolem mě (momentálně BG) to skoro všude... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 18.3.2017 Obsahuje fotku
U nás (BG) už sice kvetou, ale začalo to později než v loňském roce.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 18.3.2017 Obsahuje fotku
To já už kuprikol nemůžu.
Napadene tulipany, 17.3.2017
Tulipány nejsou zrovna moc výživné pro teplokrevné živočichy. Tipoval bych nějaký hmyz, který žere v noci (housenky nočních motýlů). Pokud by se to nezastavilo, pomohl by postřik proti žravým škůdcům.
Prosvětlovací řez starých meruněk, 16.3.2017
Jsou to velmi pěkné a silné stromy. Rozfázování skutečně sníží riziko poškození stromu. Silná meruňka však v květu nebo za zelena snese i velmi brutální řez bez následků. To pro případ, že byste u některého stromu více spěchal.
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika