Příspěvky uživatele - 71.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slunéčko čínské - asijské, 9.5.2009
Dobrý den. Máte také ty nové slunéčka na zahradě? Já asi ano. Mají na jedné polovině krovky.8 - 9 teček, světlejší a jsou možná máálinko placatější. Údajně požírají ty české, ale když se potkalo s českým tak se obešly -možná nemělo hlad :-)). Larvy... celý příspěvek >
Americká plíseň na angreštu, 9.5.2009
Zdravím. Nevíte někdo jak na americké padlí - plíseň na angreštu. Před třemi roky jsem měl krásné rozmnožene stromky a teť je to horší rok co rok. Někdy to bylo míň a zase toho měl plno soused. Slyšel jsem stříkat  "kypřicím práškem do... celý příspěvek >
Infekce višně, 1.6.2008 Obsahuje fotku
Zdravím. Dnes v neděli jsem byl v Krnově a vyfotil jsem tam toto višni a zatím jsem to v takové míře nevyděl. Na tomto odkazu jsem našel asi vysvětlení www.vsuo.cz/vyzkum/och/choroby/monilie/monspal.htm  je to opravdu asi spála jak píše pan... celý příspěvek >
Infekce višně, 27.5.2008
Dobrý den. Pozoroval jsem višní a zatím další změnu ku zkáze jsem nespozoroval ani žádné pavučinky jenom pár černých mšic. Slyšel jsem, že strom opravdu neodvratně uschne.Větvičky jsem osříhal a uvidím.Jinak o této pozoruhodnosti nic... celý příspěvek >
Infekce višně, 10.5.2008
Dobrý den. Slyšel jsem, že pokud višni vadnou lístky, na konci větví teť v době vytváření plodů jedná se o infekci stromu a mají se tyto konce ostřihat jinak hrozí uschnutí celého stromu? Co je na tom pravdy??? milan
Poradťe - řez jabloně, 19.10.2006
Zdravím. Dík za odpověď ,ale jabloň je stará asi 15-20 let a jejím majitelem jsem šestý rok milan z ostravy.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika