|
Divné otáčky u Vari dvoutakt, 23.9.2014 A je patrné kam přijde přidelat? |
 |
Divné otáčky u Vari dvoutakt, 23.9.2014 Dobrý den, dovezl jsem od strýce starší Vari dvoutakt, po nastartováni vyletí tačky prudce nahoru a pak zase klesnou a zase hodne nahoru a dolu a tak to jde stale, dle dokladu 3roky starý karburator ale strejda řikal že tam chybí nejake perko, nevíte... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Trojramenný nůž do sekačky, 12.9.2014 Tento kotouč patří samozřejmě jen do křovinořezu. Že se diskuze týká sekaček mě došlo hned po odeslání zprávy. Omlouvám se ze off-topic. |
 |
Trojramenný nůž do sekačky, 12.9.2014  Já jsem vyzkoušel 3-ramenný železný nůž a nic moc. Těžko se rozbíhá a kvalita práce taky žádná sláva. Pak mě kolega poradil plastový 8-zubý kotouč 230mm. Seče to dobře, skoro jako od kosy. Tráva je vhodná k sušení. |
 |
Vari global řinčí při rozjezdu, 12.9.2014 Ano, je to v záruce, jen me vrtá hlavou co se mohlo stát,. |
 |
Vari global řinčí při rozjezdu, 11.9.2014 A nemuže to být v převodovce?Ale ješte to moc nenajezdilo. |
 |
Vari global řinčí při rozjezdu, 11.9.2014 ano, to je dotažené |
 |
Vari global řinčí při rozjezdu, 11.9.2014 ne to nemám a jakou poruchu mám očekávat? |
 |
Vari global řinčí při rozjezdu, 11.9.2014 no je tam jeden šroub? |
 |
Vari global řinčí při rozjezdu, 11.9.2014 Ta pružina ze spodu je v pořádku a ta horní není videt |
 |
|
 |
Vari global řinčí při rozjezdu, 11.9.2014 Zdravím, mam Vari Global 190 necelý rok, dnes mi začala zlobit, při rozjezdu na druhý stupen v tom strašne řinčí, při zařazené jednotce to řinčí jen při rozjezdu, behem jízdy už ne, rychlosti jdou normálne řadit, co to muže být? |
 |
Druh česneku, 21.10.2012 Ano jsem spokojen maximálne, netrpi plisni a jine potiže s nimi take nejsou a prave proto jsem chtel vedet co to na zahrade máme. |
 |
Druh česneku, 20.10.2012 Koukal jsem na ty druhy ale ten naš česnek ma max. 6 stroužku. |
 |
Druh česneku, 20.10.2012  Dobry den, posilam foto dvou druhu česneku a prosim o určeni druhu, sázim je již 15 let a jsem spokojen jen nevim jaky je to druh. dekuji |
 |
Převislá jedlička, 26.6.2012 Dobrý den, koupili jsme si převislou jedličku. Nemáte ji někdo doma? Můžete vložit foto aby jsem viděla jaký převis potom dělá?Hledala jsem na netu, ale jedličku jsem nenašla, včichni mají modřín. Jak ji zastřihovat, kam ji vysadit. Neradi by... celý příspěvek > |
 |