|
Příspěvky uživatele - 147.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2017, 23.3.2017 Tak to by mě zajímalo taky, je to neskutečné množství. Já jich mám 180 (90 pro sebe a zbytek rozdám) zatím jsou v kelímkách od kafe a zabíraji mi skoro polovinu skleniku. Horší je, když je musím přesadiť do krabiček od mléka, to už se... celý příspěvek > |  | Papriky pro 2017, 20.3.2017 Možná moc vody, zkuste jedno semeno vyndat a zmáčknout mezi prsty jestli není shnilé a nebo nízká teplota při kličeni. Při pokojové teplotě kterou uvádíte to může klidně jeden měsíc trvat. |  |
|  | Semenaření, 20.3.2017 Děkuji moc za radu, ušetřil jste mi práci, já bych je celé zabalila do netkanky a ještě je svázala dole. Na zahradu mi svítí sluníčko od rána do večera, takže by se mi vyjany s květy na 100% uvařily. Hana |  | Semenaření, 19.3.2017 Netkanou bílou fólií, jinak by je mohli opylit čmeláci. |  | Semenaření, 19.3.2017 Dobrý den, můžete mi prosím Vás poradit, od kdy do kdy musí být přikryté sazenice nehybridních rajčat k získání semen. Děkuji Hana. |  | Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 19.3.2017 Oprava, napsala jsem to špatně, ne sázím ale vysévám od 6 až 14 února.
Hana |  | Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 19.3.2017 Rajčata sázím v první polovině února, bydlim v paneláku a než vylezou jsou na parapetu v obýváku. Potom je přenaším do ložnice, kde se netopí a pokud to počasí dovoli, vynáším je na balkón a při nočních teplotách nad 5 stupňů je nechávám na balkóně i... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 6.3.2017 Pepo, můžeš mi říct k čemu slouží v zemi zahrabané kanystry. Ohřívá to půdu nebo je to závlaha? Hana.
|  | Roubování okurek 2017, 2.3.2017 Letos mi Semo místo Herkulesu poslalo podnož pod melouny Centurion F1. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo s touto podnoží zkušenost. Hana.
|  | Rajčata 2017, 21.2.2017 Ani se nedivím, že Vám Tamina a Tornádo nechutnají, spíš mi připadá divné, kolika lidem tato rajčata chuťově vyhovují. Kdysi dávno jsem Taminu měla, rajčat bylo hromada ale ta chuť... No a Tornádo, to jsem ani nepěstovalala, soused mi dal ochutnat a... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2017, 17.2.2017 Dobrý den, rajčata Cristal jsem koupila také jako Vy u pana Našince AEV VS, nikde jinde jsem je nenašla. Semena a k tomu poštovné, no bylo to docela drahé ale co se dá dělat, když je v obchodech nekoupíte. Příští rok si je také namnožím... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 17.2.2017 Tak já jsem již vysela jako každý rok touto dobou 180 rajčat a 160 paprik. Polovinu sazenic rajčať rozdám po známých. Z rajčat mám nasazený German Gold, Cristal, Start, Berner Rose, Tomatoberry, Kumato F1 (to mi sehnala sestra v Bavorsku... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 6.2.2017 Děkuji za odpověď Vladimíre, takže Volkova nasadím pouze zkušebně 1-2 kusy. Pošetřím si místo pro jiné odrůdy. Hana |  | Rajčata 2017, 6.2.2017 Dobrý den, prosím Vás, máte někdo zkušenost s těmito ruskými odrůdami - Kosmonaut Volkov, Funtik, Sibirskoje jabloko. Děkuji Hana. |  | Rajčata 2017, 6.2.2017 Rajče Berner Rose prodává farma Permaland. |  |
 |
|
|
|