|
traktůrek, 5.6.2007 Někde jsem tady četl ve foru, že Hydrogear převodovky trpí vlivem nedostatečného chlazení (vrtulkou ) přehříváním a po cca 1 hodině se musí nechat vychladnout jinak to prostě přestane jet. Je to pravda? Díky předem za postřehy a rady. |
 |
traktůrek, 4.6.2007 Ještě by mě zajímal názor na převodovky Hydro gear versus mechanická. Klady zápory eventuelně jestli hydro je víc poruchové. |
 |
|
 |
traktůrek, 4.6.2007 Díky za rady. Už jsem si vybral za 59990 kč Partnera 13,5 HP Brridg s Hydro Gear převodovkou. Má 4 sek. nože., mulč atd.. Je to stejné jako Husquarna LT 151 akorát u HQ je 15 HP motor Kohler. Zase, ale nemá převodovku Hydro aje o dost... celý příspěvek > |
 |
traktůrek, 3.6.2007 Zvažuji zakoupit levnější traktůrek od MTD nebo Bolens s košem a mučováním 11.5 až 13.5 Hp na sekání tak 3000m2. Záběr 76 nebo 96cm . Zajímal by mě názor na tyto stroje. Je MTD a BOlens vyloženě špatná značka? Je zastaralejší systém... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor, 2.6.2007 Máte někdo zkušenosti s malým traktůrkem z Bauhausu Hurricane HT 63 za cca 28 000 kč -motor 4,4kw - 6PS Tecumseh záběr sečení 62 cm nebo od Mountfieldu to samé s jiným názvem za cca 29000 Kč? Děkuji za ev. postřehy. |
 |
Mulčovač k sekačce MF 70 od firmy Jami - Vsetín, 1.6.2007 Máte někdo zkušenosti s mulčovačem k MF 70 od firmy Jami aventueně se kdysi něco podobného vyrábělo na nízkou trávu v Madˇarsku myslím ZTR 61? |
 |
Motor Tecumseh, 18.5.2007 Rovnat kliky ve zn. servisech prý nesmějí ale dělají to měnší firmy po domluvě. Dát za kliku 2500 kč + práce to je darda. Rovnání m zatím stálo okolo 800 kč. Není to ono. Nikdy už jí tak přesně nesrovnaj. Dělají to prý na soustruhu s ručičkovým... celý příspěvek > |
 |
Motor Tecumseh, 15.5.2007 Mám ho v sekačce Husquarna. Sekám s ní už 15 let. Motor bez poruchy. Akorát jsem musel 3x nechat rovnat nakoplou hřídel (kliku). Trefil jsem klandr. Motor Tecumseh Vantage 35. |
 |
Teleskopicke nuzky fiskars, 27.3.2007 Mám ty nejdelší a jsou super.Spousta ušetřené práce s lezením po stromě . Vše ostříhám se země. |
 |
Sekery Fiskars2400 a Fiskars1500PRO su skvele, 10.3.2007 Zde je odkaz na pěkné stránky o sekerách včetně jejich replik. Ne je jenom pořád dokola Fiskars.
http://www.gransfors.com/htm_eng/index.html |
 |
|
 |
Bruska na řetěz, 9.2.2007 Spíš sem dejte tip na kvalitní brusku která má přesné a rychlé nastavení různých úhlů které jsou nutno nastavit podle parametrů řetězu a kvalitní a rychlé upnutí řetězu při broušení .Cena je druhořadá. Předem díky za info. |
 |
Jaký samosběrný traktor na 105.000 m2?, 7.2.2007 Na těch 10,5 Ha to chce alespoň 52 Zetor a cepák nebo mulčovač. Je to zhruba 21 fotbalových hřišť.:-) |
 |
Husqvarna, 26.1.2007 Sachs -Dolmar měl v 70.letech otec mého kamaráda. Nadával na něj kudy chodil.Spousta oprav ( 3x zadřel motor ) a nikdy to nešlo pořádně seštelovat . Dělal v lese i s Husqvarnou a tu si chválil. Tip té Dolmarky si již ... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna, 26.1.2007 Na prodavače bych moc nedal . Ty vám vnutí hlavně zboží na kterém mají větší marži.Na značce jim moc nezáleží. Husqvarna je osvědčená značka už z dob hluboké totality. Dolmar moc dobrou reputaci před r 89 neměl.Než Rancher 455 (je to ... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 4.1.2007 Měl jsem Oleo-Mac jednou v ruce . Jde jak traktor. To už je lepší Hecht . Ten šel alespoň pořádně za plynem.Jinak já mám dvě HQ. |
 |