Příspěvky uživatele - 71.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
traktůrek, 5.6.2007
Někde jsem tady četl ve foru, že Hydrogear převodovky trpí vlivem nedostatečného chlazení (vrtulkou ) přehříváním a po cca 1 hodině se musí nechat vychladnout jinak to prostě přestane jet. Je to pravda? Díky  předem za postřehy a rady.
traktůrek, 4.6.2007
Ještě by mě zajímal názor na převodovky Hydro gear versus mechanická. Klady zápory eventuelně jestli hydro je víc poruchové.
traktůrek, 4.6.2007
Díky za rady. Už jsem si vybral za 59990 kč Partnera 13,5 HP Brridg s Hydro Gear převodovkou. Má 4 sek. nože., mulč atd.. Je to stejné jako Husquarna LT 151 akorát u HQ je 15 HP motor Kohler. Zase, ale nemá převodovku Hydro aje o dost... celý příspěvek >
traktůrek, 3.6.2007
Zvažuji zakoupit  levnější traktůrek od MTD nebo Bolens s košem  a mučováním 11.5 až 13.5 Hp na sekání tak 3000m2. Záběr 76 nebo 96cm . Zajímal by mě názor na tyto stroje. Je MTD a BOlens vyloženě špatná značka? Je zastaralejší systém... celý příspěvek >
Zahradní traktor, 2.6.2007
Máte někdo zkušenosti s malým traktůrkem z Bauhausu Hurricane HT 63  za cca 28 000 kč -motor 4,4kw - 6PS Tecumseh záběr sečení 62 cm nebo od Mountfieldu to samé s jiným názvem za cca 29000 Kč? Děkuji za ev. postřehy.
Mulčovač k sekačce MF 70 od firmy Jami - Vsetín, 1.6.2007
Máte někdo zkušenosti s mulčovačem k MF 70 od firmy Jami aventueně se kdysi  něco podobného vyrábělo na nízkou trávu v Madˇarsku myslím ZTR 61?
Motor Tecumseh, 18.5.2007
Rovnat kliky ve zn. servisech prý nesmějí ale dělají to měnší firmy po domluvě. Dát za kliku 2500 kč + práce to je darda. Rovnání m zatím stálo okolo 800 kč. Není to ono. Nikdy už jí tak přesně nesrovnaj. Dělají to prý na soustruhu s ručičkovým... celý příspěvek >
Motor Tecumseh, 15.5.2007
Mám ho v sekačce Husquarna. Sekám s ní už 15 let. Motor bez poruchy. Akorát jsem musel 3x nechat rovnat nakoplou hřídel (kliku). Trefil jsem klandr. Motor Tecumseh Vantage 35.
Teleskopicke nuzky fiskars, 27.3.2007
Mám ty nejdelší a jsou super.Spousta ušetřené práce s lezením po stromě . Vše ostříhám se země.
Sekery Fiskars2400 a Fiskars1500PRO su skvele, 10.3.2007
Zde je odkaz na pěkné stránky o sekerách včetně jejich replik. Ne je jenom pořád dokola Fiskars. http://www.gransfors.com/htm_eng/index.html
Bruska na řetěz, 9.2.2007
Spíš sem dejte tip na kvalitní brusku která má přesné  a rychlé nastavení různých úhlů které jsou nutno nastavit podle parametrů řetězu a kvalitní a rychlé upnutí řetězu při broušení .Cena je druhořadá. Předem díky za info.
Jaký samosběrný traktor na 105.000 m2?, 7.2.2007
Na těch 10,5 Ha to chce alespoň 52 Zetor a cepák nebo mulčovač. Je to zhruba 21 fotbalových hřišť.:-)
Husqvarna, 26.1.2007
 Sachs -Dolmar měl v 70.letech otec mého kamaráda. Nadával na něj kudy chodil.Spousta oprav ( 3x zadřel motor ) a nikdy to nešlo pořádně seštelovat . Dělal v lese i s Husqvarnou a tu si chválil. Tip té Dolmarky si již ... celý příspěvek >
Husqvarna, 26.1.2007
Na prodavače bych moc nedal . Ty vám vnutí hlavně zboží na kterém mají větší marži.Na značce jim moc nezáleží. Husqvarna je osvědčená značka už z dob hluboké totality. Dolmar moc dobrou reputaci před r 89 neměl.Než Rancher 455  (je to ... celý příspěvek >
Motorová pila Oleo-mac, 4.1.2007
Měl jsem Oleo-Mac jednou v ruce . Jde jak traktor. To už je lepší Hecht . Ten šel alespoň pořádně za plynem.Jinak já mám dvě HQ.
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika