Příspěvky uživatele - 157.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Herbicid ke smrckum, 17.11.2017
Mechanická ochrana-např.límec z petek, novoduru...
Stínicí strom, 16.11.2017
Ořešák.
Koňský hnůj?, 15.11.2017
U sedláka muža je jak z bronzu kuža-také chčině semotamo říká sa aj luža.
Vlastní zelenina vs koupená - poměr cena: chuť, 13.11.2017
Ještě tu nebyla probraná možnost, že koupenou může být i zelenina vypěstovaná jako tzv. vlastní-tedy jako přebytek od malopěstitele-cena nemusí být vyjádřena v penězích, ale jako něco za něco-forma zboží či výpomoci různého charakteru... SPCH
Kozy v zimním režimu, 13.11.2017
-čím je krmit v období bez pastvy-tuhé mrazy, vysoká vrstva sněhu?...
Rez marhule, 11.11.2017
A to jsme neviděli vršek, ba ani spodek-kořeny! Občas na sebe strhne taková boční kukaččí větev téměř všechen výživný tok a je po parádě. Já bych ji v předjaří zkrátil a u kmínku obužírovaným drátkem zaškrtil. SPCH
Monstera - presazovani na zimu, 10.11.2017
Zkuste opatrně zasadit ten nový koř.ůtvar do nádoby s vhodným substrátem -bez přerušení kontaktu s původní rostlinou. Původní květník se můžete pokusit nakřápnout-uvolníte tlak, vložit i s ním do většího a celkové přesazení nechat na jaro.
Koňský hnůj?, 9.11.2017
Uryju brázdu, vyplním hnojem, uryju další... nikdy v něm nešmatlu-bruslím raději na ledě.
Traveni hlodavcu, 9.11.2017
Také není jed, jako jed...
Záchrana kaktusu, 8.11.2017
Vypadá, že je hnilý naskrz-asi se z něj nic nenamnoží, nejspíš skončil.
Co je to za dřevinu?, 7.11.2017
Kde to roste a hlavně-je možno dodat větší foto?
Co jí koza, 7.11.2017
Začátek vlákna přiznává touhu něco mít, zároveň limity stran krmení. Já se ptám-může strádající tvor produkovat maximální množství člověkem pochtívaných produktů a dokonce být svým způsobem spokojený?
Co jí koza, 7.11.2017
Pane M.V.-je jisté, že o kozách něco víte. Ale o té mlsnosti slýchám celý život. Buď jde o stokrát opakovanou lež, nebo vypozorovaný jev. Jisté je, že se je lidé pokouší chovat pro svůj-jejich užitek v různých podmínkách. Pokud tedy nemají rozsáhlý... celý příspěvek >
Kolik hrušek denně, 6.11.2017
Dal jsem si dvě a málem se mi střeva protlačila přes žebra a ledviny na záda. Ale byly výborný! SPCH
Vertikutace travniku zacatkem listopadu, 6.11.2017
Podzimním.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika