Příspěvky uživatele - 206.189

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Malý hnědý brouček v domě, 15.4.2009
Děkuji oběma za odpověď. Jdu znovu googlovat.
Malý hnědý brouček v domě, 15.4.2009 Obsahuje fotku
Omlouvám se, nebyla jsem přihlášená a nevložila jsem foto.Dobrý den, poraďtemi, prosím. Ve starším domě se nám vloni objevil malý hnědý brouček. Jsou jich stovky. Nepřeháním. Zjistila jsem to vloni po zimě, byli, ale mrtví, tak jsem to neřešila. Po... celý příspěvek >
Slimáci, Ferramol, 7.5.2008
Musím s Vámi souhlasit, Ferramol je opravdu perfektní. Bojuji se slimáky několik let všemi možnými prostředky (pivo, sůl, vápno, Vanish, Mesurol...)Až Ferramol mě pomohl a hlavně mým kytičkám. Neškodí životnímu prostředí a je po slimácích. A hlavně... celý příspěvek >
Petrklíč, 30.4.2008
Já mám stejný problém s červenými, zůstavají jen modré, fialové a žluté. A mám jich opravdu spoustu. Červené vydrží nejdéle 2 roky. Ale i tak je to na jaře(i na podzim) pastva pro oči.
Pestovanie fuchsie, 30.4.2008
Tohle je opravdu skvělá vychytávka, určitě to na podzim vyzkouším. Nemáme totiž sklep a fuchsie nemám, kde skladovat. Díky za tip.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika