Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar PS33, 26.8.2008
Nemám držák, ale umím to skoro pokaždé napoprvé, ovšem nejdůležitější bylo se to naučit. Vazelína a malý šroubovák, pokud náhodou některý vypadne, tak se přilepí a vložím jej tam, kde má být a otočit, posunout a nejdůležitější nakonec,... celý příspěvek >
Dolmar a Metaltec, 26.8.2008
Beru. 
Dolmar PS33, 26.8.2008 Obsahuje fotku
V tomto je to těžké, zase klasický příklad, jak by to asi mělo být - teoreticky. Až to uvidíte ve skutečnosti - nasadíte ložisko na klikovku volně, předtím jej ale zajistíte jej segrovkou v L a P Mg skříni, dáte podložky - ale ty nevymezují... celý příspěvek >
Teď Vám opravdu nerozumím. Když jsem se o tom nedávno zmínil, tak byl oheň na střeše. Už jsem nechtěl vůbec v tom tématu pokračovat, ale přece jen jsem něco ještě doplnil a nakonec mám uraženou ješitnost, že neuvedu odkaz. Neuvedl jsem jej... celý příspěvek >
Aby těch omluv nebylo málo, tak já se zase omlouvám Zahradě, neboť jak mi emailem vysvětlil Andy Wise, jemu to tak dělá u daného tématu také. Takže nic nebylo zablokováno, ale nějak se rozjel formát stránky a klasicky by nešlo přidat... celý příspěvek >
Dolmar PS-5000, filtrace nasavani a cisteni rounoveho filtru, 26.8.2008
Ono nejde o to, co je zažité, ale v návodu PS5000 není zmínka o vyprání v benzínu. Je tam uvedeno - mýdlový roztok, nebo prostředek na praní. V návodu myslím D115i je přímo uvedeno - nepoužívejte benzín. Jednak je v benzínu spousta jiných látek -... celý příspěvek >
Dolmar PS33, 26.8.2008
Je to tak. Stačí, když si kdokoliv z těch, kteří mají tuto pilu novou, nebo stavebnicový  - stejný - typ zkusí axiální vůli. U úplně nové pily to bude vykazovat znatelnou axiální vůli. Stejně tak po 10 letech provozu. Ovšem ten... celý příspěvek >
Díky, je to od Vás projev slušnosti i serióznosti.To jsem vycítil už při prvních dotazech, pouze proto jsem Vám to popisoval. 
Jen krátce - co jsem k tomu chtěl napsat a vysvětlit z pohledu vlastních zkušeností, to jsem udělal. Diskuze se vyvinula tak, že jsem vysvětloval a dokládal, a tím způsobil, že na Zahradě nabyli dojmu, že reklamuji daný přípravek.... celý příspěvek >
Dolmar PS33, 26.8.2008
Tento stav je naprosto normální. Kliková hřídel se volně, ale těsně pohybuje axiálně - v ložiscích, ale není to vůle ložisek. Nesmí to být radiálně. Ve většině případů není třeba měnit ložiska na klice, i když se mění např. pístní kroužek. PS 33 je... celý příspěvek >
Křovinořez stávkuje, 22.8.2008
Kde beru jistotu, zde - 5 let provozu všech motorů co máme a další známí. Odpověď z Dolmaru není nic, co jsem nečekal, neboť když jej netestovali, tak co mohli odpovědět, olej a návod. Ovšem dejte tam dotaz na starý benzín. Odpoví Vám, že... celý příspěvek >
Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 22.8.2008 Obsahuje fotku
Část citace z návodu HQ. Pokud Vám to nedochází(neoslovuji p. Karla), tak všechny bezpečnostní prvky na pile jsou tam proto, aby eliminovaly jakékoliv chyby obsluhy, a to jak v údržbě, tak v obsluze(prasklý, spadlý řetěz, zpětný vrh).  Rozhodně však... celý příspěvek >
Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 22.8.2008
Ano, tento a ještě strana 5 - uvedení do provozu. Jinak Vás omlouvá, pokud je to Vaše první pila. Asi jste neodhadl, jak často na řetěz dávat pozor. Já to dělám, aniž si to uvědomuji průběžně. Dále na to mohlo mít vliv nastavení mazání - nová řezná... celý příspěvek >
Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 22.8.2008
V pořádku, asi nemá význam citovat návod, důležitější je, že se nic nestalo.
Křovinořez stávkuje, 22.8.2008
Vy s tím určitě nemáte pražádnou zkušenost, jinak to nemůžete napsat. Tím přípravkem se nedá absolutně nic pokazit a ještě by se prodražila oprava?? Kdo chce mít v takovém případě - starší stroj - jednoduchou a levnou opravu, aby... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika