Příspěvky uživatele - 32.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vysazené broskvoně nepřežily, 20.5.2017
Stromky byly narašené, uvidím jestli se to ještě nezvetí k životu. Také to mohli navíc ožrat hryzci, hladoví po dlouhé zimě.
Zima byla krutá?, 20.5.2017
Jenže problém. Hluboce zasazený česnek na podzim 2016 pak na jaře 2017 vylezl, ale zdá se být slabý. Sázeli jsme se sousedem stejnou odrůdu. On má dobře zpracovanou půdu do hloubky a česnek má živiny. U mne je v hloubce něco jako písko- jíl bez... celý příspěvek >
Vysazené broskvoně nepřežily, 20.5.2017
Brzy na a jaře, když už bylo teplo jsem vysadil dvě broskvoně standardním způsobem. Ale pak se střídalo se teplo a mráz až -15 st., několikrát po sobě. Stromky v korunce asi zmrzly a uschnuly. Stromky se zdály být při výsadbě dobré. To se mně ještě... celý příspěvek >
Smrk stribrny napadeny msicemi - da se zachranit?, 18.5.2015 Obsahuje fotku
Dobry den, pred tydnem jsem zaznamenala reznuti smrku, ktery na cca 20 metru. Domnivala jsem se, ze je malo vody a tak jsem ho zalevala. Vo nepomohlo a ukazalo se, ze je napaden msicemi. Vsechny vetve postupne hnednou a opadavaji, jen nove vyhonky... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika