Příspěvky uživatele - 100.59

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postřik na pilatku, 8.4.2017
Predtým som striekal Calypsom. Po publikovaní jeho potenciálnej karcinogenity - Mě se dostalo informace, že důvodem pro zákaz Calypsa je jeho dopad na včelstva při používání do květu... tak jak to tedy bude?
Rajčata 2017, 8.4.2017
Já jsem učinil zkušenost, že není kam spěchat. Rajčata vysazená později zpravidla ta uspěchaná velmi rychle doženou, mívají kompaktnější habitus a nehrozí jim nachlazení, neřkuli namrznutí. Dokud jsou v kelímcích, venčím je na slunci a ve skleníku,... celý příspěvek >
Merunka - jarní řez, 7.4.2017
Přesně jak říká SPCH. Vy jste na to video nekouknul? Uhel mezi vrcholem kmínku a vrcholy kosterních větví 45 st.  Běžte aspon s terminálem o 4 pupeny dolů. Do tenkého obrostu jste nemusel zasahovat.
Zkráceni vzrostlé tuje, 6.4.2017
Bude to mrzák až do svého krátkého konce života...
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 31.3.2017 Obsahuje fotku
Dnešní Ledana - vlevo vetvičky bez Šittova řezu, uprostřed a vpravo řezané šittem. Shit happens (IH alias Forest)
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 30.3.2017
to IH - k Šittovi - ano, říká se lecos... v porovnání se sousedy kveteme o pár dní později, ale jedná se o jiné odrůdy. V rámci stromu není mezi větvemi zásadní rozdíl, pokud nezapomenu, vyfotím, páč zatím jen růžovíme. Přínos Šitta v mých... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 30.3.2017
Mě teda po Šittovi k žádnému markantnímu rozdílu mezi řezanou a neřezanou větví nedochází.. Daník
Rozkvétání 2017 M+B, 29.3.2017
Kde to v Ostravě máte? V Zábřehu nemá Bergeron ani růžové poupě, ani ostatní odrůdy.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 29.3.2017
Ve FM už kvetete?? V Ostravě nemám ani růžové poupě!
Gabrovská - co s novým terminálem, 29.3.2017
Tohle není bez příčiny, aby vyrazil zespodu výhon, který převezme dominanci. Buď je stromek naroubován až nahoře, nebo na 2x (tedy mezipodnož např z důvodu horší afinity Gabrovské k nějaké podnoži, nebo k získání/potlačení specifických vlastností),... celý příspěvek >
Jak říznout špatně rostlou třešeň, 27.3.2017
Hlasuji pro 2), řezat by bylo možno i se sklizní. Budovat spodní patro je nejen krok o rok zpět, ale s nejistým výsledkem, protože terminál je výrazně silnější a stále bude dominovat nad tenkými postranními větvičkami...
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 25.3.2017
U Talentu a Topasu mám poznamenáno funguje za vyšších teplot, za vegetace. Mospilan mi oproti Calypsu velmi málo fungoval na červce a puklice na pokojovkách, možná už mám odolné kmeny. Calypso jsem sehnal poslední za nekřesťanské peníze. Karate... celý příspěvek >
Bujný výhon u málo rostoucích vřeten, 24.3.2017 Obsahuje fotku
Tento růst na 2-3 šlahouny bude pro A asi typický, aspoň na slabé podnoži. Já bych ten spodní silný letorost nezkracoval, ale ohnul až pod vodorovnou rovinu. Pokusím se ukázat, jak jsem s tím bojoval já, snad to na členitém pozadí bude vidět. Vysazen... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 24.3.2017
Syllit už nebude? Je z kontaktních asi nejvíce lokálně systemický, ale spousta věcí se s ním nedá míchat. Jo, ke kontaktnímu systemický kvůli rezistenci, ale má systemický velký smysl ve fázi ouška, kdy je listová plocha, přes kterou se do pletiv... celý příspěvek >
Odzimování fíkovníku, 23.3.2017
Myslím, že letos namrzl kde komu, taky čekám, kde a zda vyrazí. Mrzlo celý leden až praštělo, země promrzla do víc než půl metru, takže pod krytem už žádné teplo ze země nevyzařovalo. Naštěstí mám mateční rostlinu v obřím květináči, který šel už ven... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika