|
Příspěvky uživatele - 100.59
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Postřik na pilatku, 8.4.2017 Predtým som striekal Calypsom. Po publikovaní jeho potenciálnej karcinogenity - Mě se dostalo informace, že důvodem pro zákaz Calypsa je jeho dopad na včelstva při používání do květu... tak jak to tedy bude? |  | Rajčata 2017, 8.4.2017 Já jsem učinil zkušenost, že není kam spěchat. Rajčata vysazená později zpravidla ta uspěchaná velmi rychle doženou, mívají kompaktnější habitus a nehrozí jim nachlazení, neřkuli namrznutí. Dokud jsou v kelímcích, venčím je na slunci a ve skleníku,... celý příspěvek > |  |
|  | Merunka - jarní řez, 7.4.2017 Přesně jak říká SPCH. Vy jste na to video nekouknul? Uhel mezi vrcholem kmínku a vrcholy kosterních větví 45 st. Běžte aspon s terminálem o 4 pupeny dolů. Do tenkého obrostu jste nemusel zasahovat. |  | Zkráceni vzrostlé tuje, 6.4.2017 Bude to mrzák až do svého krátkého konce života... |  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 31.3.2017  Dnešní Ledana - vlevo vetvičky bez Šittova řezu, uprostřed a vpravo řezané šittem. Shit happens (IH alias Forest) |  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 30.3.2017 to IH -
k Šittovi - ano, říká se lecos...
v porovnání se sousedy kveteme o pár dní později, ale jedná se o jiné odrůdy. V rámci stromu není mezi větvemi zásadní rozdíl, pokud nezapomenu, vyfotím, páč zatím jen růžovíme. Přínos Šitta v mých... celý příspěvek > |  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 30.3.2017 Mě teda po Šittovi k žádnému markantnímu rozdílu mezi řezanou a neřezanou větví nedochází.. Daník |  | Rozkvétání 2017 M+B, 29.3.2017 Kde to v Ostravě máte? V Zábřehu nemá Bergeron ani růžové poupě, ani ostatní odrůdy. |  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 29.3.2017 Ve FM už kvetete?? V Ostravě nemám ani růžové poupě! |  | Gabrovská - co s novým terminálem, 29.3.2017 Tohle není bez příčiny, aby vyrazil zespodu výhon, který převezme dominanci. Buď je stromek naroubován až nahoře, nebo na 2x (tedy mezipodnož např z důvodu horší afinity Gabrovské k nějaké podnoži, nebo k získání/potlačení specifických vlastností),... celý příspěvek > |  |
|  | Jak říznout špatně rostlou třešeň, 27.3.2017 Hlasuji pro 2), řezat by bylo možno i se sklizní.
Budovat spodní patro je nejen krok o rok zpět, ale s nejistým výsledkem, protože terminál je výrazně silnější a stále bude dominovat nad tenkými postranními větvičkami... |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 25.3.2017 U Talentu a Topasu mám poznamenáno funguje za vyšších teplot, za vegetace.
Mospilan mi oproti Calypsu velmi málo fungoval na červce a puklice na pokojovkách, možná už mám odolné kmeny. Calypso jsem sehnal poslední za nekřesťanské peníze. Karate... celý příspěvek > |  | Bujný výhon u málo rostoucích vřeten, 24.3.2017  Tento růst na 2-3 šlahouny bude pro A asi typický, aspoň na slabé podnoži. Já bych ten spodní silný letorost nezkracoval, ale ohnul až pod vodorovnou rovinu. Pokusím se ukázat, jak jsem s tím bojoval já, snad to na členitém pozadí bude vidět. Vysazen... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 24.3.2017 Syllit už nebude? Je z kontaktních asi nejvíce lokálně systemický, ale spousta věcí se s ním nedá míchat. Jo, ke kontaktnímu systemický kvůli rezistenci, ale má systemický velký smysl ve fázi ouška, kdy je listová plocha, přes kterou se do pletiv... celý příspěvek > |  | Odzimování fíkovníku, 23.3.2017 Myslím, že letos namrzl kde komu, taky čekám, kde a zda vyrazí. Mrzlo celý leden až praštělo, země promrzla do víc než půl metru, takže pod krytem už žádné teplo ze země nevyzařovalo. Naštěstí mám mateční rostlinu v obřím květináči, který šel už ven... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|