Příspěvky uživatele - 251.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznáte tento druh jahody?, 29.1.2017
Nemůžu to vzdát, protože chutově to byly ty nejlepší jahody jaké jsem kdy jedla. Samozžejmě přiznávám, že nemám ráda ty tmavě červené ani ty malinké tmavě červené... nějak jsme si nesedly na chuti
já si opíšu tipy, co doporučujete a zkusím je všechny zasadit. Připomíná mi to období, kdy mi děda řekl, že chce švestku. Ale Černošickou. Já prohledala celý net a zjistila, že se jedná o x let starou švestku, která už se roky neprodává. Ale děda... celý příspěvek >
Neznáte tento druh jahody?, 29.1.2017 Obsahuje fotku
mamka mi poradila, že u plotu je ještě par kusů odnošů od těchto jahod, ale já si jich nevšimla, protože už roky neplodí. Jak případně z tohoto neplodícího udělám opět plodící? Prý si od nás hodně lidí ty odnoše bralo, ale bohužel ti lidé už nežijí.... celý příspěvek >
je to 7 let zpatky a 3 roky po sobě   - takýe 7 až 4 roky zpět
Zkusím a když to nebude ona, tak o ní všichni píšou, že je dobrá. Děkuji za tip. Určitě zasadím...
Neznáte tento druh jahody?, 29.1.2017 Obsahuje fotku
Dobry den,  muj děda pěstoval sladké jahody (kyselost nádherně jemná, nepřeslazené) šly od sťopky a přesto pevné. Řez uvnitř jako bílá tyčka, která se dala jakoby vyndat.  Matně si pamatuji, že od pecičky až do jahody byly bílé... celý příspěvek >
Granulovane hnojivo a tekuté a zmatek, 12.1.2017
Moc vám děkuji za odpověď
Prvni sázení - broskev či nektarinku?, 19.6.2016
Jedná se o středočeský kraj
Prvni sázení - broskev či nektarinku?, 19.6.2016
Dobrý den, jsem začátečnice. Chtěla bych nektarinku na zahradu. Plánuji si ji koupit na podzim. Co byste mi poradili? Do jaké hlíny sázet, čím hnojit a když až začít s hnojením? Čemu se u nás daří lépe? A na podzim pro stříhat včetně kořenů či až... celý příspěvek >
Vážně mi umírá meruňka?, 16.5.2016
Dekuju Vám všem. Velmi jste mi pomohli... napíšu, jak jsme dobojovali. ;)
Vážně mi umírá meruňka?, 16.5.2016
Tak teď už nezbývá než čekat. Ostříhala jsem ji. Zabalila. Namočila do vody. Ostříhané větve nejsou nikde suché, ani kořeny. Ihned bílé. Vlásečnic bílých ale jen pár. Jinak krásný bal....
Vážně mi umírá meruňka?, 16.5.2016 Obsahuje fotku
Kůra. Vše aktuální fotky. Jakoby ten strom začal krvácet. Něčím prochází....
Vážně mi umírá meruňka?, 16.5.2016 Obsahuje fotku
Tak jsem se tam teď vyběhla podívat. Z nějakého důvodu ta miza začala z toho stromku téct skoro všude. :O z kůry, pupenů...
Vážně mi umírá meruňka?, 15.5.2016
Vykopala jsem ji, přesadila s tím, že buď uschne... ale větvičky má stále živé. Všechny. Jako by bojovala, ale už to nešlo. :(mrzí mě to, kupovala jsem každý stromek doslova s láskou.
Vážně mi umírá meruňka?, 15.5.2016
Já ty nové stromky sázela do zeminy ze zahradnictvi. Začala jsem je hnojit až letos. Jsem v zahradničení nováček. A strašně si vážím jakýchkoliv rad. Mám všechny stromky nové. A pyšně si je chodím na zahradu kontrolovat, jak se jim daří. Je pravda,... celý příspěvek >
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika