Příspěvky uživatele - 67.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Elena, 7.10.2015
Literatúra neklame, iba tí, čo ju písali, mali také isté podmienky, jako Vy, Jano. Nič viac.
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 7.10.2015
Chrudímská u nás příliš odolná šarce není.Chutná dobře, ale ta chuť se Domácí moc nepodobá. Presenta ve 400 metrech nemusí každoročně dozrát.
Těchobuzická, 7.10.2015
Výška je jen 350m n.m., ale díky mrazové kotlině a severní orientaci svahu to odpovídá zhruba výšce 500 m.
Výběr hrušně, 7.10.2015
Nezakládáte náhodou nové vlákno se stejným textem jako v jiném starším? Myslíte, že účastníci fóra toho mají málo  ke čtení? Konference rozhodně překonána není. Charneuská patrně taky ne. Pěstovat můžete takové tvary, jaké se Vám,... celý příspěvek >
Kvas s hrusiek a jablk, 7.10.2015
Souhlasím, nemůže.
Kvas s hrusiek a jablk, 7.10.2015
Jaké procenta par máte na mysli? Ukazuje-li refraktometr či cukroměr jen nějaké to procento zbytkového cukru, běžte pálit. Máte-li pochyby (např nehoří-li páry), pak zvolte legální palírnu. Tam platíte jen za líh.
Těchobuzická, 7.10.2015
Fakt je, že plody jsou tmavě modré už 2 měsíce. Loni jsem je měl až do zámrazu kyselé. Takže zázraky do budoucna nečekám.
Podivná mirabelka, 5.10.2015
Nancyská mě zklamala taky. Je sice o dost sladší, ale plody jsou velikosti menších třešní. Kromě sladkosti taky žádné výraznější aroma. Jsme asi zmlsaní velkými pološvestkami a chutnými odrůdami jako Hanita, Katinka, Tipala, Opál, aj.
Hruška Křivice, 5.10.2015
Najděte si vlákno Hrušeň do vyšších poloh
Sirius, 5.10.2015
Nezoufejte. Já mám letos Siriusy veliké a to většina jablek - kvůli suchu - je spíš drobnější. Třeba s Topazem to bude bída.
Topstar plus, 1.10.2015
Na listech trochu, na plodech zatím ne.
Topstar plus, 1.10.2015
Ta samosprašnost je dostatečná jistota. Mám obě na jednom stromě. Jestli se vzájemně opylují, nevím, ale kvetou prakticky současně..
Jakou vybrat odrůdu na pálení?, 1.10.2015
Můžou. Dokonce ani Velký Říjen tomu nezabrání.
Má smysl pěstovat Melodii?, 1.10.2015 Obsahuje fotku
Fejeton ve stylu Petra z Pardubic Melodii jsem kdysi považoval za kultovní, téměř posvátné jablko. Šlo o jeden z prvních tuzemských rezistentů. Oceňoval jsem, že chuť i vzhled jsou typické a s ostatními odrůdami nezaměnitelné. Odpustil jsem... celý příspěvek >
Choroba durancií, 1.10.2015 Obsahuje fotku
Některé plody slivonítrpí zvláštní chorobou. Typické je to u durancií (ale nejen jich), které krátce před dozráním začnou vadnout a scvrkávat se. Nevíte někdo o co se jedná? Já bych si tipnul na nějakou houbu (botrytida?)
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika