Příspěvky uživatele - 67.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jablon Gravštýnské, 16.2.2016
Není to dobrý nápad. James Grieve roste velmi slabě, Grávštýnské naopak velmi bujně. Dvě odrůdy s tak rozdílnou růstovou potencí na jednom stromě jsou prakticky neupěstovatelné. Navíc dobou zrání se částečně překrývají, takže prodloužení konzumní... celý příspěvek >
Viktoria, 16.2.2016
Prodejstromku.cz ji nabízí pod názvem Královna Viktorie. Nějaký roub bych asi našel.
Valašská reneta, 16.2.2016
Měl jsem jen prvních pár plodů. Byly drobné, tvrdé a tvaru kuželovitého. Tedy žádný renetovitý tvar, spíš se skutečně podobaly barevným jaderničkám. Skladovatelnost a odolnost posoudit nedovedu.
Odrůda Admiral, 15.2.2016
Stejný osud prožívala v 80. letech odrůda Rubín.  Někteří mí kamarádi si nechávali přeroubovat všechny (!) své jabloně touto odrůdou. Vzhled, chuť, velikost i dobu konzumní zralosti považovali za natolik bezkonklurenční, že v pěstování jiných... celý příspěvek >
Podivné stromy, 15.2.2016
V podstatě by to možné bylo. Problémem je, že tyto ovocné druhy mají trochu rozdílné nároky na řez, chemickou ochranu a s ohledem na odrůdu i jinou intenzitu růstu.
Poraďte odrůdu okurek nakladaček, 15.2.2016
Asi se skutečně v posledních letech v okurkovém sortimentu něco změnilo. Já pěstuju nakladačky (semena z běžného obchodu)  naležato i bez textilie a skutečně vůbec nehnijí. A to leží normálně na zemi, která se navíc hojně zalévá. 
Odrůda Admiral, 15.2.2016
Teď vidím, že můj příspěvek z 14.3. 2011 jsem popletl.  Netýkal se odrůdy Admirál nýbrž Karneval.
Likvidace starého vinohradu, 14.2.2016
Možná jste se měl spíš zeptat, jak připravit půdu pro výsadbu těch ovocných stromků, aby se jim dařilo v místech, kde se před tím něco podobného pěstovalo.  Překvapuje mě, že to Vás vůbec nezajímá.  Jestli to nebude tím, že s výsadbou těch... celý příspěvek >
Vanda nebo Vysočina, 14.2.2016
Celá řada lidí tu podrobně popisuje své - vesměs dobré - zkušenosti s Vandou. Zadavatel se ale, jestli se nemýlím,  ptá jestli Vandu nebo Vysočinu.     Já bych volil Vysočinu. 1. Přijde mi, že roste slaběji než Vanda a na... celý příspěvek >
Začištění a ošetření velkých ran po řezu, 11.2.2016
Ten chránič špičky se opírá o větev při řezu horní stranou lišty. Bez té opory je řez zcela roztřepaný. Nelze srovnávat lehoučkou akupilku s jednoruční motorovkou.
Poznej ptáka 2, 11.2.2016
Pravda, lesní čížek to může být.
Určení staré odrůdy, 11.2.2016
Vypadají (i s ohledem na dobu zrání) trochu jako Šampion. Před 40 lety nová a snad nejrozšiřovanější odrůda.  Ale málokterý tehdy vysazený stromek by se dožil dneška.  Na obrázku jsou dvě a dvě jablka si dost nepodobná.
Chlupaté jádra vlašských ořechů, 11.2.2016
Co ořechy roztlouct a dát zkrmit ptactvu? 
Poznej ptáka 2, 11.2.2016
Řekl bych Zvonek zelený. A dva stehlíci.
Hnojenie, 10.2.2016
To jste jako ty tablety nechal ležet na zemi?
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika