Příspěvky uživatele - 67.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Brouk v domě, 1.9.2016
Ještě by bylo dobré, kdyby pan Horák napsal, kde ty brouky má, jestli v krovech na půdě, v mouce, pod podlahou nebo na zelí,.
T 1, 1.9.2016
Taky jsem měl jeden plod. Ale nestihnul ani dozrát. Skroutil se a upadl.
Moravská jadernička, 30.8.2016
když si najdete jaderničku je tam pěkný popis se vším všudy Nic pořádného tam není. Je tam pár slov a obecné povídání o výsadbě stromů a chemické ochraně. Už první věta je geniální: Jadernička bylo odvozeno od jadérka, ze kterého byla... celý příspěvek >
Před 25 lety jsem s podivem viděl, že strýc ve Valašském Meziříčí vysadil jaderničku - koupil ji prý v nějakém místním zahradnictví.  Ona se tam asi prodávala stále.  Jenže Česko, to nejsou jen Valachy. Stejně tak můžete do nebe vychvalovat... celý příspěvek >
Jakou zvolit odrůdu?, 30.8.2016
Sedět se dá i pod čerstvě vysazeným, má-li dost dlouhý kmínek. Navíc se nemusíte bát úderu do hlavy padajícím křapáčem.
mnoho z oněch hlavounů (nebo lidí, chcete li) ty odrůdy o nichž tak nechutně mluví, bud ani nikdy nevidělo, nebo si názor udělali z konzumace nadorostlého padančete. Většinou za a) je správně. Autoři nesežvýkají všechno, o čem napíší. Nové... celý příspěvek >
Desert, 29.8.2016
Ty dvě odrůdy jsou si zcela nepodobné. 1. Denár je vzhledově kopií Goldenu. Desert se Goldenu nepodobá. Coxově se Desert trochu podobá v chuti, Denár vůbec v ničem. 2. Konzumní zralost Desertu je krátká, Denár vydrží mnohem déle. I když ne tolik... celý příspěvek >
Totálne neškodný herbicíd, 29.8.2016
Sto lidí, sto názorů. Já říkám: sto lidí, v podstatě dva názory. Ovšem oba mají své extrémy. První extrém: zpustlá zahrada, majitelé svoji lenost balí do vznešených slov - nedotčená příroda, potřebné úkryty pro zvěř a ptactvo, pro naše děti... celý příspěvek >
Ktorú slivku vysadiť kôli slivovici, 29.8.2016
Lihovarníci je nepěstují, protože se jim to nevyplácí (konkrétně R.J. a.s.) Domácí kvůli šarce, Durancie nevím, tuším, že mají problém se stopkami a setřásači, ale nejsem si jistý.    Anna Späth, stejně jako Vee blue jsou velkoplodé... celý příspěvek >
Nemám v sude príliš veľa kvasu?, 23.8.2016
Určitě nestalo, ostatně jsme se dozvěděli mnoho zajímavého. A přijkde mi to lepší než přeplněné a nepřehledné vlákno Destilační přístroj.
Letní řez jabloní, 23.8.2016
No vidíte a ono to kupodivu jde. Zahradník mohl zvolit dobu řezu později, třeba v květu či po něm. Už to by byla jistá brzda bujného růstu. Pak mohl ponechat některé slabší větve bez zakrácení, jejich apikální dominance by zbrzdila růst vlků a... celý příspěvek >
Halehaven a Fairhaven, 22.8.2016
Já jsem včera sklidil z 10letého Fairhavenu (loni obsypaný) plody dva.  Objevil jsem je v koruně stromu na poslední chvíli.Chuť úžasná, pro dva lidi jedna stačila. Dnes bude obžerství poračovat. A skončí, protože Cresthaven žádné utajené plody... celý příspěvek >
Jak a kdy řezat starší meruňku, 21.8.2016
Píšete, že se má řezat během květu, šlo by to i těsně před ním? To víte, že šlo, dokonce ta pila to ani nepozná! Ale jestli chcete zvolit termín, v němž bude strom nejlíp řez snášet, pak je to v květu nebo krátce po něm.
V sadech u Jelínka, 21.8.2016
Jen podotykam, ze ve velkem to na 99% nemuze byt lepsi nez v malem(vzdy se najde nejaky "blbec"). To je otázka... 1. Podle nejen mé zkušenosti čím větší sud, tím líp a čistěji to kvasí. Platí to pro víno i mač. 2. I když se všude najde nějaký... celý příspěvek >
Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 21.8.2016
Ezidri je výborná, ale zrovna na švestky se moc nehodí. Prostor mezi platy je tak nízký, že celá švestka se tam nevejde vůbec, půlka jen stěží.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika