|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Náprava sloupcovité jablone, 6.4.2017 Já se naopak přikláním k radě pana Mimmo. Je to sloup, tak ať to je sloup. Občas to roste divoce a musí se to usměrnit. To ale neznamená, že se z toho má udělat nějaký mezipatvar. Rostlo mi to doma podobně a taky jsem kolem toho chodil a vymýšlel.... celý příspěvek > |  | Co přivézt z Itálie?, 6.4.2017 Máte recht, ale to by měli jet přes Vídeň. |  |
|  | Rozverná rodinka orchidejí, 6.4.2017 Orchideje v neřízené přírodní kultuře kvetou jednou ročně. Obvykle napodzim, nebo koncem zimy. Některé za okny furt, než se vysílí. Substrát drcená borová kůra + drcený polystyren + hrabanka z bukového lesa 1:1:1. Hrabanku můžete nahradit koupeným... celý příspěvek > |  | Co přivézt z Itálie?, 6.4.2017 A něco málo parmezánu. |  | Vychovny rez tresne, 6.4.2017 Dopustím se offtopicu. Zasadil jsem Van (Stromy rostou středně silně, v pozdějších letech slabě.Vzhledem k slabšímu růstu stromů lze odrůdu doporučit pro malé zahrádky (zvláště při použití zakrslých podnoží).) na Coltu s nadějí, že to moc neporoste.... celý příspěvek > |  | Zima byla krutá?, 6.4.2017 Nekorektní jsou, ovšem na jakou stranu. Oni tam píšou modelová! vlhkost. Pod tím se dá představit všelicous. Podle toho čím to modelujou, jestli se podívají z okna, plastelínou, nebo to dokonce nějak počítají na logaritmickým pravítku. Tady je... celý příspěvek > |  | Znáte jméno rostliny? Je jedlá?, 6.4.2017 Vy jste jak můj syn. Když jezdil na střední, tak se ptal, co to je za stromy s růžovými, masitými květy, co kvetou brzy zjara a jestli je to jedlé, měl na to chuť. |  | Pomůcky a nástroje používané jako rozpěry a k tvarování sklonu větví, 5.4.2017 Na vřetena používám tohle. |  | Aversol nedrží, 4.4.2017 Nevím, Aversol se u mně chová, jak píše kolega, zaschlý drží na větvích přes dva roky. Asi už pak neúčinkuje, ale smýt nejde. |  | Chemstop - na kmínek, ano či ne?, 4.4.2017 SfK se v mravenčím případě mýlí. Zabránit mravencům v lezení na strom (malý stromek) je odstranění příčiny, ne důsledku. Když zůstanou mšice bez mravenčí ochrany, způsobí podstatně menší škody, zregulují je přirození predátoři. To je velmi ekologické... celý příspěvek > |  |
|  | Chemstop - na kmínek, ano či ne?, 4.4.2017 Takže jak, lepidlem na kmen a na pásku chemstop, nebo lepidlem ven a bez chemstopu? |  | Chemstop - na kmínek, ano či ne?, 4.4.2017 Na kmen určitě ne, nepůsobí to dobře na pohled a asi i ve skutečnosti. Radil kdosi omotat páskou na lepení balíků a tu namatlat. Zkusil jsem, funguje, ale to lepidlo z pásky taky leze do kůry. Napadlo mě zkusit tu pásku omotat lepidlem vně, chci to... celý příspěvek > |  | Zima byla krutá?, 4.4.2017 To už tak bývá, že na Sahaře je sucho a na Šumavě prší. Tohle se prostě nedá generalizovat, není přece možný stav, aby celá mapa byla sytě modrá, v přírodě už to tak chodí. I jarní přísušky jsou typické pro naše podnebí ("maturitní" hicy v květnu).... celý příspěvek > |  | Zima byla krutá?, 4.4.2017 Tak se holt z tý stepi odstěhujte a nepište sem furt ty vaše hoaxy. Když se podíváte na mapu sucha, 90% republiky má přes 90% nasycení půdy vodou. Já mám okolo zahrady vodu všude kam se podívám. A celý týden má pršet. Mimoto česneku sucho vyhovuje,... celý příspěvek > |  | Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 3.4.2017 Najdete to v archivu. Slouží to k tomu, že v rostlině je násobné množství mědi, než kdyby se stříkala. |  |
 |
|
|
|