|
Příspěvky uživatele - 211.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 20.5.2017 Dnes jsem narazil na zajímavý vědecký článek pojednávající o benefitech mykorhizy navázané na kořeny rostlin.
Můžete si články vygooglit:
"Mycorrhizal Fungi as a Biocontrol Agent"
"Arbuscular Mycorrhizal Fungi as Natural Biofertilizers:... celý příspěvek > |  | Postřik na pilatku, 13.4.2017 Jedna samosparašná švestka, jinak na zahradě letos nebudou ani třešně, je a bude zima, zatím jsem neviděl žádnou včelku a má takto být 14 dní. |  |
|  | Vyhlazení stromů hryzci, 4.4.2017 Já používal louh sodný a když jsem ho použil prvně do permanentně používané chodbičky která byla jen pod drnem, tak jsem otrávil ten kousek, že jsem za rok musel odstranit asi kýbl zeminy a nahradit jí jinou protože tam ani tráva nešla.Kolem stromů... celý příspěvek > |  | Vyhlazení stromů hryzci, 4.4.2017 Teorie o neutralizaci a praxe je jiná věc, však časem až to pár lidí vyzkouší, dá mi za pravdu... |  | Vyhlazení stromů hryzci, 4.4.2017 Tak já jsem také desítky let bojoval s krtky a různými myšáky žijícími a škodícimi v zemi.Pořád jsem zkoušel a přitvrzoval, když se to před 3 roky nedalo vydržet, že každé ráno byla zahrada samý krtinec nasadil jsem louh.
Ano je to určitě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|