Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Škodca na mäte, 5.6.2018
Jak typické - vše, co se hýbe, nazvěme škůdcem...
Určení názvu rostliny, 5.6.2018
Ve vašem případě jde spíš o nějaký keř s červenými mladými listy na konci letorostů. Nicméně Lobelia Cardinalis  (trvalka) vypadá podobně, není použitelná?
Za jak dlouho po postřiku půdy Roundupem tam mohu vysazovat zeleninu a ovocné stromky?, 5.6.2018
Já naopak dezinformaci vidím pouze z vaší strany. Je to samé "rezidua", "mohou", "transformace", "karcinogen", "autismus". Ona se z toho dá poskládat strašidelná věta bez jakýchkoli reálných základů, viďte? Pokud chcete hlásat tato závažná obvinění,... celý příspěvek >
Na jakou vzdálenost vyjednotit dýně? (mají volný prostor na všechny strany), 1.6.2018
Mám asi 20m dlouhý záhon, 60 cm široký. Všude okolo pak tráva na plazení. Dávám dýně po 40 cm, a to tak, že střídavě blíž k jedné nebo druhé straně záhonu. Takže - 2.5 dýně na 1 m.
Hrách - neroste, okousané listy a kořínky, 31.5.2018
Nejste sám, taky se mi vůbec nedaří. Snad 2x se podařilo vypěstovat pěkný, jinak vždy bída. Už po vyrašení na povrch má okusované špičky, ale přisuzoval jsem to vrabcům...
Mšice na rajčatech, 31.5.2018
Souhlasím. Taky se mi na některém občas mšice objeví, ale jak rychle přijdou, tak i odejdou. Žádné škody jsem nikdy nezaznamenal, stříkat rajčata, která hodlám jíst, další (zde zbytečnou) chemií pokládám za masochismus.
Test letošního jara, 30.5.2018
Ačkoli jsem většinu plodů odstranil, stále mi jich přijde hodně. Protože jsou stromky mladé a toto je jejich první velká násada, zeptal bych se zkušenějších - je potřeba podpírat (nebo přivazovat) větve broskvoně, aby se nezlomily, nebo se ohnou dle... celý příspěvek >
Čo je to za chorobu uhorky?, 30.5.2018
Ještě jednou - špatná zemina/výživa. Zkuste se inspirovat v jiném vlákně, kde jsou podobné příznaky a popsán problém.
Čo je to za chorobu uhorky?, 29.5.2018
Např.: Zcela specificky reagují na nadbytek dusíku rychlené (skleníkové) okurky, u nichž okraje listů žloutnou a postupně zasychají. PS: vždycky mě rozesmutní, když někdo začne na všechno házet chemii jen proto, že někdy slyšel o nějaké... celý příspěvek >
Mšice a mravenci, 28.5.2018
Odhadem. Na koncentraci až tolik nezáleží, zkrátka aby voda byla mýdlová. Vážně nevím - trocha nastrouhaného prášku - 1/5 mýdla na 5l? Ale samozřejmě vyvarovat se větších drobků, nebo dokonale rozpustit - aby se neucpávala tryska. Však na netu... celý příspěvek >
Zapěstování kmínku révy - 1.rok, 28.5.2018
Roubované sazenice révy začaly v dubnu rašit, ale dnes, po více než měsíci, je u všech vyrašeno cca tak do 5cm. Je takový pomalý počáteční růst běžný? Nebo je něco špatně a šlo by révě nějak v růstu pomoct? Poznamenám jen, že byly zasazené na podzim,... celý příspěvek >
Vhodný strom pro stín do terasy, 25.5.2018
Já být na vašem místě, zasadil bych kaštanovník. Jednak je to velice krásný strom, s rozložitou korunou (když jej budete vhodně tvarovat), navíc je z něj užitek. Případně - soused má katalpu, kterou vždy na jaře sestříhá jako vrbu a do léta na ní má... celý příspěvek >
Škůdci švestka, 24.5.2018
Zkuste mýdlový roztok - přijde mi docela ekologický, a na mšice mi fungoval dobře. Postříkané mšice se udusí.
Škůdci švestka, 24.5.2018
Moc to řešíte, kdybyste viděla, co mně leze po stromech a jak mám ožrané listí... Nechte to být, to velké černé je larva berušky, která sežere mšice. Pokud to něčím postříkáte, zničíte vše.
Jak pročistit bazén od pylu, 24.5.2018
Vy asi máte problémy s chápáním psaného textu. Vyvločkovat znamená, že se vám kal z vody vysráží a voda vyčistí. Kal se buď zachytí ve filtraci, nebo klesne na dno bazénu. Po tomto procesu je už odseparovaný, voda čistá. Tzn. vysátí sedlého kalu ze... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika