|
Příspěvky uživatele - 97.126
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výroba bokashi kompostu na zahradě, 7.11.2018 Taky jsem v létě začal vyrábět EM microorganismy doma. Nevím kolik breberek tam je, laboratoř nemám, ale podle Ph a vůně to funguje. A cena neni zas tak vysoká. Pytlík rýže, 2l čerstvého mléka, třtinový cukr a 30kg pšeničných otrub. A můžu dělat... celý příspěvek > |  | Choroba plodů odrůdy Jonathan, 12.9.2018 Podle mé zkušenosti - a potvrdil mi to i sadař - je potřeba jonatany trochu podtrhnout. Jak je necháte dozrát na stromě, dočkáte se zanedlouho "křenčení". Ono to mate, jonatany dlouho nepadají, tak na sebe neupozorní. Trhat brzy jak zhnědnou... celý příspěvek > |  |
|  | Zkušenosti s filtry SunSun?, 18.5.2018 Dobrý den,
Kde se dá pořídít tato filtrace a na kolik vyjde? Děkuji |  | Rajčata 2017, 22.2.2017  ještě mix |  | Rajčata 2017, 22.2.2017  Dobrý den,
loni jsem pěstovala asi 35 druhů rajčat a nejvíce mi z kulatých chutnala Zlatava, ze steakových Summer cider a také Ananas, šiškové chuťově Adine cornue a z drobných datlové ze sebraných rajčat z lidlu, ale špatné nebyly ani Black opal... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 7.2.2017 Děkuji za info, tak dám jenom jedné sazenici šanci a místo využiji pro jiná osvědčná a pro nás chutná rajčata.Předloni jsem si sebrala semínka z datlového rajčete z lidlu a loni jsem si ho dávala za odměnu, jak bylo dobré(sladké).Ani nevím jak se... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 7.2.2017 Ještě dotaz, dostala jsem z Itálie Grappoli da inverno, znáte někdo toto rajče? Dík. Marie |  | Rajčata 2017, 7.2.2017 Dobrý den, loni jsem u stupnického měla dost velký problém se zeleným límcem, proto ho letos poprvé nahrazuji Taminou, kde slibují ranost a bez žlutého límce, tak uvidíme. Marie
|  | Výsev paprik do kelímku, 6.2.2017 Někdy se stává, že když semena zasadíte málo hluboko, tak vám zem nepomůže helmu slíknout, někde jsem slyšela, že se mají proto sít asi 1 cm do hloubky.Marie
|  | Choroba rajce, 6.5.2016 Dobrý den, také mě se na sazenicích rajčat objevila stejná deformace, nádorky,bambulky a zkroucené vrchní listy(odrůda Vilma a tyčkové dvě odrůdy a dvě balkonové),ale tím to není, je to určitě substrátem.Já jsem použil, jako každý rok, OZ univerzální... celý příspěvek > |  |
|  | Jiná vrácená sekačka ze servisu, 12.4.2016  Dobrý den, potřeboval bych radu..
Jsem si skoro jistý, že se mi ze servisu vrátila jiná sekačka..
Abych vysvětlil můj problém a dotaz..
V březnu 2012 kupoval sekačku AL-KO Silver 520 BRV Premium. Vybíral jsem z katalogu z roku 2011..... celý příspěvek > |  | Jak se jmenuje tato květina?, 5.4.2015 Moc děkuji, za odpověd.Irena |  | Jak se jmenuje tato květina?, 4.4.2015  Prosím o radu nevíte jak se jmenuje tato rostlina? Měla by červeně kvést, ale nekvete. Děkuji
|  | Husqvarna 560xp Sillent block, 5.1.2015 Trvanlivý sice bude, ale pazoury mi brní ještě u večeře.. |  | Husqvarna 560xp Sillent block, 5.1.2015 díky za radu, dělám v lese pět let, ale takhle tvrdý block jsem ještě neměl. ta pružina je téměř sražená bez diletací. Soukovitý tvar sice vykazuje lepší výdrž v ohybu, ale u pily se při přitlačení dotýká i plastu. Nezdá se mi, že se tohle... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|