|
Příspěvky uživatele - 138.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda rajčete, 12.6.2013 taky sem v zimě koupila pohárek s datlovými rajčátky, semínka sem si nechala 7O ks, a pár vysela.Nechala sem si 2 sazeničky, sou keříkové, rostou dobře.Uvidíme jak budou chutnat u mne, jistě ještě líp jak z obchodu. |  | Odrůda rajčete, 12.6.2013 Tornado vyžaduje vyrovnaný závlahový režim, pak je to nepřekonatelná odrůda.Pokud tyto podmínky nemá, plody sou náchylné k praskání, bývá to často uvedeno i v popisu odrůdy. |  |
|  | Vydrzi ted rostlinka pod sklenici za jasneho dne?, 11.6.2013 kolem rostlin nasypte granule na slimáky |  | Plody na chilli papričce opadávají, 10.6.2013 Mám 2 rostliny pálivých papriček, neznám odrůdy, jedna je vysoká, s dlouhými špičatými plody, ta je venku v kýblu a je v pořádku.Druhá je okrasná nízká, taková jako se prodává v květnících, s malými trojuhelníkovými plody.Mám ji doma ve větším... celý příspěvek > |  | Paprika škodca?, 9.6.2013 fakt je to od slimáků, kupte granule třebas Vanisch cca 9O kč, je to účinné.Mě užrali celý záhon okurek a taky sem žádné neviděla a přesto tam byli.Až použijete ty granule, tak je pak i uvidíte. |  | Rajčata - černé listy, 7.6.2013 není to nemoc, dělá se to v chladném počasí. |  | Vadnutí listů u papriky, 6.6.2013 tak já dnes koupila v zahradnictví náhradní sazenice paprik, za 5O kč mi toho navalili 2 tašky, protože už se blíží doba, kdy musejí vyprázdnit zásoby.Tak nahradím pár těch mých opelichaných neš´tastnic, je mi jich líto, ale některé jsou fakt děsné.A... celý příspěvek > |  | Vadnutí listů u papriky, 5.6.2013 rajčata, okurky i cukety mám pěkné.Zato papriky, jedna báseň...opelichané, ožrané,žluté.V malém foliáku, sem míň větrala, tak dvě sou na odpis, a to už pěkně obrůstaly.Jednu cosi ožralo odspodu a druhé zahnívá stonek, a to už byla plná květů.Uplně... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 5.6.2013 celkem to roste, hlavně v barelech, tam sem už přidala špagáty, i ty venku celkem dobré, trochu se to potáhlo, vše v rámci možností v tomto počasí. |  | Pěstování rajčat 2013, 3.6.2013 tak bohužel sem je nezahlídla, zkusím se na to zaměřit, jestli na ně někde nenarazím. |  |
|  | Lilkoviště, 3.6.2013 tak moje 2 kusy trčí ve foliáku, a přemýšlím, jestli je koncem týdne dát ven, nebo nasadit do foliáku, kousek místa bych tam ještě možná vyšetřila.Ale hodně lidí tu psalo, že ve foliáku odpadávaly likům květy, málo plodů... atd.Dřív sem měla na... celý příspěvek > |  | Rebarbora, 3.6.2013 díky, tak tu jednu nechám a druhou oberu, sou to staré a silné rostliny, a ta jedna stíní rajčatům, příští rok tam bude něco jiné, tak už to vadit nebude.Hnojená je až až, je na kraji záhonů kde se dával loni hnůj, proto sou to takoví mamuti.Teď v té... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 3.6.2013 a kde ty rajčátka kupujete? |  | Co se děje s rajčatami, 2.6.2013 tak tak, jen to počasí aby vyšlo, bylo by to smutné, kdyby to zplesnivělo.Sluníčko pořád nikde... Já mám snad ke 2O odrůdám, tak by mě to mrzelo.Zrovna dnes sem vyhodila z jednoho truhlíku Tumbling T.Y.ožrané od dřepčíků, ovadlé,hrůza.Ani postřik... celý příspěvek > |  | Co se děje s rajčatami, 2.6.2013 kdepak odstranit, bude s toho krásné " tučné" rajčátko, masitá rajčata to tak mívají a z těchto květů bývají největší rajčata.Mám to tak i na Yellow Gazzi R./ to je žluté masité rajče/, mívala sem i Brutus, všechny to měly.Býčí srdce ve foliáku... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|