|
Jak zabránit prorůstání kořenů thují do skleníku?, 27.7.2017 A jak mate hluboke zaklady skeniku |
 |
Choroba brambor, 24.7.2017 Ja pestuji brambory na jednom miste uz 15 roku kazdy rok kupuji novou sadbu po sklizeni brambor zaseji repku na podzim zariji a rozhodim kompost nate mam jeste zelene sadil jsem jako vzdy na prvniho maje pristi tyden zacnu vykopavat |
 |
|
 |
Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 24.7.2017 to je nadhera taky jsem fanda do americkych ibisku skoda ze kvete jen jeden den mam jeden zluty a dva cervene zluty uz kvetl pred tydnem mel prumer10cm mam je od podzimku chci se zeptat jak ho mate dlouho jestli ho mate v nadobe nebo... celý příspěvek > |
 |
Lipnická švestka, 22.7.2017 Mate uplnou pravdu ja ji mam tretim rokem prvni dva roky nic az letos prirustek na dvou vetvich pet centimetru pri sazeni jsem pridal kompost a hlinu ze zahonu proste kvalitni zeminu a taky neroste |
 |
Uvadání melounů, 20.7.2017 Mam to take to same co popisujete listi se zkouti dovnitr cely slahoun usicha taky nevim cim to muze byt |
 |
Jak se zbavit krtka, 19.7.2017 Krtek vadi v jehoch norach chodi hryzezc i hrabos koupil jsem past Swissinno super cat od zacatku cervna do 20.7. jsem chytil do pasti 8 krtku a1 hrabose jen musite najit tu spravnou diru kde prochazeji vyskousel jsem vsechno mozne pasti plasice se... celý příspěvek > |
 |
Jak uchovat co nejdéle česnek, 11.7.2017 Ano mate pravdu taky to tak delam uz asi 15 let nic lepsiho a jednoducheho neznam akorat cesnek vydrzel do zacatku cervna pak dosel |
 |
Mšice na paprikách, 6.7.2017 nevim proc to tak prozivate postrikam chemicky Mospalantem a mam pokoj na dlouhou dobu takove pripravky prirodi jsem vyskousel nekolik ucinkuji ale jen chvili msice se po nekolika dnech vratily |
 |
Sklizen česneku 2017, bídná velikost na 50% - 60% průměru, 6.7.2017 Mate uplnou prravdu taky jsem od Prerova pestuji rusky palicak zaleval jsem ale stejne to nepomohllo cesnek jsem vyryval uz 28.6 tak brzy jsem nikdy nezklizel vzdy plus minus tyden Svata... celý příspěvek > |
 |
Sázení brambor po staronovém způsobu, 26.6.2017 muzete napsat jak se takove brambory pestuji jestli posekana trava musi byt preschla nebo cerstve nasekana |
 |
|
 |
Sklizeň 2017, 25.6.2017 muzete napsat jestli to neni tajemstvi co je to za odrudu a da se pestovat jenom ve foliaku nebo take na zahone |
 |
Pestovani americkeho ibisku, 24.6.2017 muzete napsat jak velke mate kvetinace |
 |
Jakou sekačku do 10 000 Kč, 18.6.2017 ja bych sel do STIGY je to znacka za dobrou cenu |
 |
Jakou sekačku do 10 000 Kč, 18.6.2017 zalezi jak mate velkou plochu na seceni ja jsem koupil letos ALKO 51.6.sp-b jsem moc spokojen napechuje kos na maximum seceni je do18000... celý příspěvek > |
 |
A opět neznámá rostlina, 17.6.2017 je to prysec krizmolisty |
 |