Příspěvky uživatele - 33.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zabránit prorůstání kořenů thují do skleníku?, 27.7.2017
A jak mate hluboke zaklady skeniku 
Choroba brambor, 24.7.2017
Ja pestuji brambory na jednom miste uz 15 roku kazdy rok kupuji novou sadbu   po sklizeni brambor zaseji repku na podzim zariji a rozhodim kompost nate mam jeste zelene sadil jsem jako vzdy na prvniho maje pristi tyden zacnu vykopavat
Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 24.7.2017
to je nadhera taky jsem fanda do americkych ibisku skoda ze kvete jen jeden den   mam jeden zluty a dva cervene zluty uz kvetl pred tydnem mel prumer10cm mam je od podzimku chci se zeptat jak ho mate dlouho jestli ho mate v nadobe nebo... celý příspěvek >
Lipnická švestka, 22.7.2017
Mate uplnou pravdu ja ji mam tretim rokem prvni dva roky nic az letos prirustek na dvou vetvich pet centimetru pri sazeni jsem pridal kompost a hlinu ze zahonu proste kvalitni zeminu a taky neroste
Uvadání melounů, 20.7.2017
Mam to take to same co popisujete listi se zkouti dovnitr cely slahoun usicha taky nevim cim to muze byt
Jak se zbavit krtka, 19.7.2017
Krtek vadi v jehoch norach chodi hryzezc i hrabos koupil jsem past Swissinno super cat od zacatku cervna do 20.7. jsem chytil do pasti 8 krtku a1 hrabose jen musite najit tu spravnou diru kde prochazeji vyskousel jsem vsechno mozne pasti plasice se... celý příspěvek >
Jak uchovat co nejdéle česnek, 11.7.2017
Ano mate pravdu taky to tak delam uz asi 15 let nic lepsiho a jednoducheho neznam akorat cesnek vydrzel do zacatku cervna   pak dosel
Mšice na paprikách, 6.7.2017
nevim proc to tak prozivate   postrikam chemicky Mospalantem a mam pokoj na dlouhou dobu takove pripravky prirodi jsem vyskousel nekolik ucinkuji  ale jen chvili msice se po nekolika dnech vratily
Sklizen česneku 2017, bídná velikost na 50% - 60% průměru, 6.7.2017
Mate uplnou prravdu taky jsem od Prerova pestuji rusky palicak zaleval jsem ale stejne to nepomohllo cesnek jsem vyryval  uz 28.6   tak brzy jsem nikdy nezklizel vzdy plus minus tyden Svata... celý příspěvek >
Sázení brambor po staronovém způsobu, 26.6.2017
muzete napsat jak se takove brambory pestuji jestli posekana trava musi byt preschla nebo cerstve nasekana
Sklizeň 2017, 25.6.2017
muzete napsat jestli to neni tajemstvi co je to za odrudu a da se pestovat jenom ve foliaku nebo take na zahone
Pestovani americkeho ibisku, 24.6.2017
muzete napsat jak velke mate kvetinace
Jakou sekačku do 10 000 Kč, 18.6.2017
ja bych sel do STIGY    je to znacka za dobrou cenu
Jakou sekačku do 10 000 Kč, 18.6.2017
 zalezi jak mate velkou plochu na seceni    ja jsem koupil letos ALKO 51.6.sp-b       jsem moc spokojen napechuje kos na maximum seceni je do18000... celý příspěvek >
A opět neznámá rostlina, 17.6.2017
je to prysec krizmolisty
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika