|
Je ten kompost správně vyrobený?, 17.4.2017 No hrome, není to samojed? Nádherný! |
 |
Je ten kompost správně vyrobený?, 16.4.2017 Dobrý den. Prosím vás, nelamte si s tím vůbec hlavu. Ať manžel vezme vrtačku, plochý vrták do dřeva a vyvrtá z boku díry do těch prken a dobrý. Za svůj život jsem měl hodně kompostérů, nekteré třeba z vlnitého eternitu zcela bez děr a nikdy nebylo... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Sekačka honda gcv 160 špatně startuje, 16.4.2017 Dobrý den. Stabilizátor benzínu používám určitě víc jak 3 roky. Mám benzín jak do dvoutaktu i čtyřtaktu. Strojů mám poměrně hodně. Nevypouštím na zimu vůbec nic, stroje i kanystry s benzínem jsou v dřevěné kůlně a na jaře vždy startuju bez problémů.... celý příspěvek > |
 |
Kašírovaná fólie na fóliovník 6 x 6 metrů, 10.4.2017 Dobrý den. Svitap Svitavy vám spolehlivě svaří libovolný rozměr. |
 |
Co je to za odrůdu?, 20.3.2017 Dobrý den. Je to jak to pane doktore píšete. Buttnerova raná je Napoleonka. Z ní vyšlechtil můj kamarád ing. Vondráček Napoleonku kompakt. Měl jsem jí dlouho, byla na Coltu a jako jedna z mála třešní přežila zatopení velkou vodou. Tu zahradu už... celý příspěvek > |
 |
Pomoc s identifikací jehličnanů a keřů, 13.3.2017 Dobrý den. Pane Mazal, tato výsadba problém je. Je to všechno zcela nepochopitelně blízko u sebe, jen aby to vypadalo. Najděte si někoho, kdo tomu opravdu rozumí a kdo z vás nebude chtít vytáhout peníze. Stanislw |
 |
Pomoc s identifikací jehličnanů a keřů, 13.3.2017 Dobrý den. Je to přesná ukázka toho, jak se to nemá dělat. Takto to někdo vysazuje tam, kde cítí hodně peněz a majitelé tomu vůbec nerozumí. Takových výsadeb jsem viděl hodně. Stanislaw |
 |
Kaktus žloutne, 10.3.2017 No tak to vidim na ten pruvan. Co ted s tim? |
 |
Kaktus žloutne, 9.3.2017  Dobrý večer v posledni době mi nějak zežloutl odspodu kaktus. Čím by to mohlo byt?? Diky za odpověď |
 |
Sadba šalotky množilky, 6.3.2017 Máte představu, že si to budou sami pěstovat? |
 |
|
 |
Skla skleníku, 2.3.2017 No, tak se přidám. Sklo Helios bylo vždy odpadové sklo, které nevyhovovalo na normální použití. A tak dostalo ten vznešený název a bylo to vyřešené. Na skleníky dobrý, nic víc. Stanislaw |
 |
Vysev semen cibule, 26.2.2017 Obalovat osivo u nás tehdy uměli jen v jedné provozovně a bylo to velmi drahé. A na pěstování cibule z balíčkované sadby už nebyla další technologie. Tady se podívete, jak se vysévá osivo cibule na poli. Hvězdný příspěvku.
|
 |
Vysev semen cibule, 26.2.2017 Pane 16.4 srovnáváte zcela nesrovnatelné. To není přímý výsev do volné půdy, ale výsev do sadbovačů. Osivo není granulované, ale obalované a to pomocí těl rozsivek. Toto jsme zkoušeli v Olomouci ještě za komárů, ale neosvědčilo se to. Té lince z... celý příspěvek > |
 |
Vysev semen cibule, 26.2.2017 Dobrý den. Samosebou, že 2,5cm. Umíte si představit, že by velkopěstitelé na poli vysévali do hloubky jen 3mm? Moc by toho nevypěstovali. Ty 3mm bych vysel tak akorát do hrnku, kdybych chtěl předpěstovat jen pár sazeniček a mohl furt hlídat zálivku.... celý příspěvek > |
 |
Papriky pro 2017, 18.2.2017 Dobrý den. Skutečně se dá zakoupit vyhřívaný miniskleníček. Ale napíšu poznatek mé známé. V loňském roce v pohodě, ale letos mi volala, že chtěla vysévat papriky a zjistila, že ten skleníček je na několika místech děravý, takže jej bude vykládat... celý příspěvek > |
 |