Příspěvky uživatele - 234.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je to monilióza plodů broskvoně?, 17.6.2017 Obsahuje fotku
Skôr mi to pripadá byť klasterosporióza plodov broskýň než monilióza. Pôvodcom je huba Clasterosporium carpophilum (synonymami sú Stigmina carpophila a Wilsonomyces carpophilus). Spôsobuje tzv. dierkovitosť listov kôstkovín, ale aj prejavy... celý příspěvek >
Angrešt a rybíz 2017, 6.5.2017
Egreše a ríbezle sú u nás istotou aj v nepriaznivých rokoch, zvládli aj minuloročné a tohtoročné mrazy. Úroda je prakticky vždy, bez ohľadu na počasie. Na fotkách súčasný stav : postupne egreš Captivator, čierna ríbezľa Triton, neznáma červená... celý příspěvek >
Muchovnik, 6.5.2017 Obsahuje fotku
78.91: Bohužiaľ odrodu Vám neviem povedať, tak ako som precízny pri jabloniach a hruškách (tam si evidujem kde som stromček získal, kedy som ho zasadil, podpník), tak pri drobnom ovocí som v tomto lajdák. Ale mám pocit že tam nebolo napísané nič viac... celý příspěvek >
Jak prořezat starou hrušeň?, 4.1.2017
Aj pre starší vysokokmeň hrušky môže byť rez (presnejšie presvetľovací prieklest) prospešný. Toto je už ale fyzicky náročná práca, a aj trochu nebezpečná (foto 1). Majestátny vyše storočný strom je krajinotvorný monument, pred ktorým musíme doslova... celý příspěvek >
Harbo, 4.1.2017
Pre Petra z P.: Dr.Vysloužil to určite neľutuje, pretože dobre vie že Hardenpontova je šálok kávy, ktorý by v jeho kaviarni nechutil 😃. IH
Pikant, 9.10.2016
Tou druhou odrodou je Undine. IH
Název rostliny, 8.10.2016
Ďakujem všetkým za reakcie a určenie rastliny. IH
Prima, 17.8.2016
Prima: pekný výzor (najmä farba), chuť lepší priemer. Plody pri dozrievaní opadávajú. Rodivosť silne alternujúca, pri malej násade plody nadrozmerné, so sklonom k pehovitosti. Pri veľkej násade plody menšie, ale nie drobné. Skladovať sa dajú, ale nie... celý příspěvek >
Leskora, 12.6.2016
Jirko a ako vydržala tohtoročný mráz Maďarská a Bergeval? Jano
Topaz nepřekonaný, 5.6.2016
Áno, je to tak, jablko ako ovocie je malý zázrak. Odtrhnete ho niekedy koncom septembra alebo v októbri, a jesť ho môžete ešte v júni. Teda s odstupom 3/4 roka (!!!). A pritom bolo len v obyčajnej pivnici. Neuveriteľné. Kam sa hrabú všetky tie... celý příspěvek >
Velké přírůstky, 5.6.2016
Presne tak, odstrihnete to potom tesne nad odstupom výhonku ktorý vyrašil z vonkajšieho púčika, akoby rezom na prevod. Dosiahnete tým to, že ponechaný výsledný výhonok predlžuje konár v tupšom uhle a nie je zbytočne silný. A či určite? Istá je len... celý příspěvek >
Velké přírůstky, 5.6.2016
Ak tomu dobre rozumiem, tak chcete predísť tomu, aby Ste mali teraz na konci roka prírastky dlhé napr. 1,5 metra a bez bočného obrastu, však? Myslel som to skôr tak, že výhonky skrátite (tak ako zamýšľate) a len na ich konci to potom spravíte na... celý příspěvek >
Dr. Hartmann, 23.11.2015
Ja by som si pán Petr vybral asi JOFELU.Je pravda že pochádza z JOJA ale údajne je to rezistent na šarku.Krížence HANITY by mohli byť chutnejšie ale ako to bude s nimi s odolnosťou na šarku je otázne keďže HANITA je na šarku len stredne odolná.Preto... celý příspěvek >
Nejchutnější odrůdy meruněk, 23.11.2015
Nebolo by ju špatné vyskúšať pán Petr lebo mnohé staršie odrody sú chutnejšie ako niektoré nové, pestovatelia PINCOTU a SYLVERCOTU vedia o tom svoje, ale mňa zaujíma chuť KURESIE hlavne preto lebo je rezistentná na šarku. KURESIA by mala dozrievať... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika