|
Rajčata ve stavebních vědrech, 1.1.2017 Zaujimave riesenie. Vdaka Mirkl, nech sa Vam dari nielen s rajcinami. |
 |
Rajčata ve stavebních vědrech, 1.1.2017 Zaujimam sa o knot ktory pouzivate na vlhcenie korenov. Mozete dat nejake podrobnejsie informacie? |
 |
|
 |
Uzení masa, 1.1.2017 docielite tym, ze budete udit kvalitne, mlade maso. |
 |
Proč co dřív rostlo a dnes roste jinak,, 30.12.2016 Ešte jeden faktor som zabudol. Davnejšie boli v TV 2 programy, nebola kablovka ani satelit ani internet a počítače mali len Slošovické JZD. |
 |
Proč co dřív rostlo a dnes roste jinak,, 29.12.2016 Môže sa z toho vyvynúť silvestrovská téma a prispejem svojim postrehom.
Dřív: Pred pár desaťročiami ľudia boli v menšom časovom strese. Síce chodili do práce, ale často v nej nič nerobili a prichádzali domov pomerne skoro... oddýchnutí a mohli sa... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2017, 29.12.2016 Ja som kumato plody este v obchode nevidel. Ak budete vediet, ktory obchod ich na Slovensku predava, dajte vcas echo... Vopred vdaka a vesely Silvester. Juro |
 |
Provizorní skleník... na pěstování rajčat, 27.12.2016 VYzarovanie tepla... aj infracervene svetlo je svetlo, ale o prepustnosti tychto materialov pre IC svetlo nic neviem. Preco si myslite, ze len polykarbonat a sklo zabrania vyziarenie IC svetla? |
 |
Nákup krmiva na internete?, 27.12.2016 Ja som vyuzil zoohit ci ako sa to volalo. Kvoli cene. Boli lacnejsi ako akcie v obchode. Ale ceny sa menia aj tam a nie je vzdy vyhodne u nich kupovat. |
 |
Rajčata 2017, 23.12.2016 Myslim, ze ma skoro pravdu, i ked casto to nemusi takto fungovat. Ide o prirodnu selekciu. F2 generacia zvacsa poskytne moznost vyberu rastlin, ktore maju optimalne vlastnosti. Predpoklada sa ze rastlina sa sama seba opeluje.
Niektore dominantne... celý příspěvek > |
 |
Vhodnost lidských léků pro psy, 22.12.2016 sami veterinari pouzivaju lieky pre ludi. Ak by pouzivali specialne lieky urcene pre zvierata - napr pre macky alebo psov, tak by ich to vyslo niekolkonasobne viac. Trh pre ludi je vacsi, a ceny mensie. Zanel tu napad nasich politikov vylucit lieky... celý příspěvek > |
 |
|
 |