Příspěvky uživatele - 40.77

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Udržba hydro převodovky u traktůrka, 25.6.2011
Dobry den. Chtěl bych se zeptat na udržbu hydropřevodovky.Jestli se v ní mění olej (myslím že asi ano) a jaky je nejlepší a případně jaky by mohl byt problém že na větší rychlost nemá sílu pokud to není normální. děkuji
Co je toto za květinu?, 24.10.2008 Obsahuje fotku
Dobrý večer, můžete mi poradit co je tohle za kytku a co potřebuje? Mám jí doma pár dní a už jsem našla na zemi listy s hnědými fleky (viz.foto). Díky Eva
Co s touto Yukou?, 5.10.2008
Dobrý večer, všem moc děkuji za rady. Takže palma skončila "nahatá". Celá kůra šla sama dolů, kmen jsme omyli a museli nechat na chodbě neboť neskutečně smrděla. Až dnes jsem četla poslední příspěvek o tom manginistanu, tak to zítra otřu a... celý příspěvek >
Co s touto Yukou?, 28.9.2008 Obsahuje fotku
Dobrý večer, může mi prosím někdo poradit zda se dá tato Yuka ještě zachránit? Jeden stonek je naprosto v pořádku ale druhý schne a v místě kde už opadali všechny listy je vidět že ve stonku jsou bílé larvy. Stonek je měkký, Yuka má snahu růst.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika