|
Příspěvky uživatele - 40.77
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Udržba hydro převodovky u traktůrka, 25.6.2011 Dobry den. Chtěl bych se zeptat na udržbu hydropřevodovky.Jestli se v ní mění olej (myslím že asi ano) a jaky je nejlepší a případně jaky by mohl byt problém že na větší rychlost nemá sílu pokud to není normální. děkuji |  | Co je toto za květinu?, 24.10.2008  Dobrý večer, můžete mi poradit co je tohle za kytku a co potřebuje? Mám jí doma pár dní a už jsem našla na zemi listy s hnědými fleky (viz.foto). Díky Eva |  |
|  | Co s touto Yukou?, 5.10.2008 Dobrý večer, všem moc děkuji za rady. Takže palma skončila "nahatá". Celá kůra šla sama dolů, kmen jsme omyli a museli nechat na chodbě neboť neskutečně smrděla. Až dnes jsem četla poslední příspěvek o tom manginistanu, tak to zítra otřu a... celý příspěvek > |  | Co s touto Yukou?, 28.9.2008  Dobrý večer, může mi prosím někdo poradit zda se dá tato Yuka ještě zachránit? Jeden stonek je naprosto v pořádku ale druhý schne a v místě kde už opadali všechny listy je vidět že ve stonku jsou bílé larvy. Stonek je měkký, Yuka má snahu růst.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|