Příspěvky uživatele - 41.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak hluboko zasadit jabloň?, 8.10.2009
Prosím o radu. Objednala jsem si na internetu jabloň Ametyst. Včera jsem jí dostala, ale teď nevím jak hluboko jí zasadit. Není na ní vidět, jak hluboko byla v zemi ve školce. Mezi prvními kořínky a roubováním je asi 10 - 15 cm. Jak jí mám tedy dát... celý příspěvek >
Pinus nigra pinieform, 5.10.2009
Dobrý den, prosím o radu.  Viděla jsem v zahraničním zahradnictví krásné asi 2,5 m vysoké borovice. Tyto borovice tam mají již asi 2 roky zasazené pouze v květináčích. Mají je venku i přes zimu. Vypadají jako borovice pinie, mají totiž jen... celý příspěvek >
Leknín v zimě, 30.9.2009
Dobrý den, jsme novými majiteli malého plastového jezírka (750 l, hl. 60 - 70 cm). Prosím o radu, co máme udělat na zimu s leknínem, který je zasazen v nádobě. Bydlíme v paneláku - je možné ho dát do větší nádoby s vodou a nechat ve sklepě?... celý příspěvek >
Škůdce na muškátech - že by mšice?, 23.9.2009
Mám problém s plnokvětým muškátem. Ze spoda na listech jsou vyžrané chodbičky, okousané listy. Vypadá to jako napadení housenkami. Žádného škůdce jsem nenašla. Postříkala jsem fastem. Nějak to nepomohlo. Nevíte někdo co je to za škůdce a jak na... celý příspěvek >
Velikost patizonu, 18.9.2009
Velikost patizonu při sklizni není rozhodující. Pokud jej nechcete skladovat, ale zpracovat, utrhněte jej dřív. Patizony i cukety sklízím průběžně malé i větší, když z nich chci zrovna něco připravit.   
Prasknutý kmen meruňky, 16.9.2009
Mám stejný problém jako Honza, jen se moje meruňka jmenuje Pinkcot (400 mnm), a protože se ho právě pokouším řešit, neporadím. Zatím jsem ránu zatřela balzámem, na zimu dvouletý kmínek obalím. Mimochodem, obalená byla na zimu vždycky,... celý příspěvek >
Cypřiš vždyzelený, 2.9.2009
Dobrý den, prosím máte někdo zkušenosti s pěstováním Cupressus sempervirens pyramidalis ve volné půdě? Děkuji.
Rez Hrušňová, 28.8.2009
Jsi pako. Rez ti hrušky za pár let zlikviduje a zbydou ti oči pro pláč. Vím o čem mluvím - můj strom neodešel na žádnou plodomorku, ale na podivnou úchylku sousedů v celé čtvrti pěstovat všude to posraný hřbitovní kvítí.
Rez Hrušňová, 28.8.2009
Rozumím. Pak ještě pro jistotu benzínem a opatrně škrtnout. Myslím, že by to mohlo konečně ten problém vyřešit. Čekám, kdy sousedi začnou pro okrasu a radost z pěstitelských úspěchů pěstovat ve velkém kromě těch blbejch jalovců a tůjí třeba ještě... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 26.8.2009
Zdravím všechny zdejší "melounáře" se začátečnickou otázkou. Koncem června jsem do nového uprázdněného skleníku nasela červené melouny (semínka v sáčku snad ze Sema), dneska je skleník kvetoucích rostlinek plný, květy vzorně... celý příspěvek >
Zase tuje, 20.8.2009
Ano říkám jim semenáče kvůli plodům, vykopávat je určitě nebudu, děkují za odpověď.
Zase tuje, 19.8.2009
Dobrý den, nejsem odborník na pěstování tují, proto se obracím n Vás kteří máte zkušenosti. Mám živi plot z tuji (Thuja occidentalis) a začali se na některých tujích objevovat semínka (někde v malém množství, ale některé tuje jsou úplně... celý příspěvek >
Tuje, 19.8.2009
Jeden dotaz, kdy se může „Hořká sůl použit“, dík
Kdy roubovat nebo očkovat třešně, 17.8.2009
Očkovala jsem třešně (prvně v životě) před čtrnácti dny, úspěšnost přes 80 % (tedy snad, podle upadlých řapíků). Další chci ještě zkusit v tomto týdnu.
Cypřiš arizonský fastigiata, 12.8.2009
Všem děkuji za rady.  Stromek už je asi metr a půl vysoký, takže mi stejně asi nezbude nic jiného, než ho zasadit. Moc ráda bych viděla Vaši fotku a prosím ještě mi napište, jestli ho mám vysadit na slunné či polostinné místo, jak zalévat a co s... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika