|
Příspěvky uživatele - 41.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poradí někdo, kde se dají sehnat kvalitní rouby?, 26.3.2010 Včera už jsem roubovala za kůru (dostala jsem nepříliš kvalitní tenké rouby od známé) a mízy je dost. |  | Okus stromků zvěří, 8.3.2010 A jak jsou ti zajíci mazaní. Mám zahradu ze tří stran důkladně obehnanou pletivem, jen "ze vsi" stojí nedodělaný zděný plot bez branky a vrat. Té noci, co se mi pustili do mladých stromků, byl navíc zrovna ve vsi ples, a ulicí, kudy do... celý příspěvek > |  |
|  | Už se mohou stříhat?, 26.12.2009 Dobrý den, v posledních několi dnech se dost oteplilo, proto bych se rád zeptal, jestli už mohu začít prostřihávat starší jabloně. Dále bych se chtěl zeptat, jestli je nutností zamazávat ranky voskem, nebo jiným přípravkem. Děkuji za rady. H. |  | Vliv podnože na chuť, 26.11.2009 Děkuji za odborný pohled, pane doktore, vidím, že od dětství žiji v bludu. Zkusím zjistit původ roubu. Kdyby byl z otcovy zahrady, mohlo by jít z červených jablek o Vámi zmíněný Idared, Jonathan či případně Matčino (ostatní tamní červená... celý příspěvek > |  | Vliv podnože na chuť, 25.11.2009 Připojím se k panu Lucasovi také se svou výjimkou, která zřejmě potvrzuje zde řečená pravidla. Před nějakými dvaceti lety můj otec přerouboval ve 400 mnm na severně orientovaném sadě Ontario na Red Delicious. Strom od té doby rodí... celý příspěvek > |  | Cypřiš arizonský fastigiata, 13.11.2009 Dobrý den. Já mám tu juku asi 3 roky, už jsem jí dostala odkvetlou. Bohužel vůbec nevím jak je stará, dostala jsem jí od známé. Dlouho jsem vůbec nemohla zjistit co je to za druh. Nakonec jsem se spokojila s tím, že je to asi Draco. Teť už vím, že... celý příspěvek > |  | Cypřiš arizonský fastigiata, 13.11.2009  fotky |  | Cypřiš arizonský fastigiata, 12.11.2009 Dobrý den, do minulého týdne jsem si myslela, že mám doma Dracenu draco. Byl to ale asi omyl, myslím, že je hodně podobná Vašim jukám na fotkách. Také nemá po utržení listu ty krvavé stopy jako draco. Nesnese přemokření, spíše má ráda sucho.... celý příspěvek > |  | Cypřiš arizonský fastigiata, 9.11.2009 Tak to je super. Myslím, že ta moje tedy poputuje také ven. Je třeba nějakou ochranu na zimu? Máme poměrně velké přesahy střech, mohla bych jí dát hned k baráku, alespoň je tam sucho. Letos jsem poprvé vysadila ven i palmu. Tak s hrůzou čekám na... celý příspěvek > |  | Host, 6.11.2009 Moc děkuji za radu. Už jsem si jedno místo na zahradě vyhlédla je chráněno z jihu ze západu a ze severu, dokonce je to i mírný svážek. Jen tam nesvítí moc sluníčko. Tak to mě zase odrazuje. Většinou všude jsou tyto stromky vysazeny na... celý příspěvek > |  |
|  | Cypřiš arizonský fastigiata, 3.11.2009 Dobrý den. Krásný cypřiš opravdu. Musím doufat, že ten můj také zimu vydrží a bude z něj taky takový chlapák. Ještě mi prosím napište, co je na té fotce vedle toho oleandru. Zdálo se mi, že dracena draco. Ale ve volné půdě to je asi hloupost,... celý příspěvek > |  | Host, 2.11.2009 Dobrý den. Tak tento příspěvek mě tedy rozesmutněl. Dostala jsem jeden krásný k narozeninám. Samozřejmě, že z hobby marketu - a to rozhodně nestál 300 Kč. Věděla jsem, že jeho mrazuvzdornost je mizerná, ale takhle radikálně jsem ho k smrti... celý příspěvek > |  | Syn mi posekal maliníky sekačkou, 27.10.2009 díky mé dceři, která posekala omylem ostružiny, které nerodily měli jsme letošní nadúrodu, jenom to prospělo! |  | Ostružiny, 27.10.2009 nám 4letý labrador bez problémů se "pase", začne jahodama, třesně co spadnou, pak borůvky v lese a končí ostružinami a švestkami.Labužnicky si pochutná, je to to první co udělá když přijedeme na chalupu hurá pod strom a mňam! |  | Ovocné stromy do nadmořské výšky 620m, 18.10.2009 Dobrý den, prosím o radu jaké odrůdy ovocných stromků vysadit v nadmořské výšce 620m, jedná se o jabloň-podzimní, hrušku-podzimní, švestku. Je možné vysadit i meruňku? děkuji za rady Mary |  |
 |
|
|
|