|
Příspěvky uživatele - 41.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Svazenka vratičolistá, 28.7.2010 Dobré popoledne,
Mám dotaz na svazenku. Nevíte prosím někdo jestli ještě letos vykvete když ji do týdne zaseji? Chci ji dát jako zelené hnojení a prvním rokem chovám včely, tak by si taky v podletí zobly. Děkuji za odpověď a přeji hezké dny
Lukáš |  | Dakr FD-3, 28.7.2010 Informace o převodovce FD 3 vyšla už v loňském katalogu Dakru (aktuální lze stáhnout na jejich webu) a v popis je také u všech prodejců už více jak rok - stačí číst. Ta FD 3 se opravdu povedla - ještě kdyby byla ta diskovka o záběru cca 2 až 2,5 m... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořez Honda 425, 21.7.2010 dobrý den, prosím o Váš názor na křovinořez od Hondy, nabídka z obchodu je za cenu cca 11. tis., potřebuji na dosekání 1200 m2. Děkuji za vaše reakce. |  | Lepší křovinořez - který?, 21.7.2010 HONDA 425 - milá paní, mám stejný problém s výběrem křovinořezu. na můj dotaz z kamenném obchodě mi doporučili HONDU 4285 cca 11 tis. vč. přísl. tj.struna, kotouč,popruhy, brýle a záruka 5 let. Prosím přítomné diskutující o jejich názor na... celý příspěvek > |  | Hnědá voda, 12.7.2010 Mulčovací kůru máme kolem celého jezírka, ale voda už je v pohodě a nádherně průzračná i přes současná parna. Asi si příroda sama poradila, i když jsme jí trochu možná pomohli, na dno jsme dali podle rad zde klubko měděného drátu - že by to... celý příspěvek > |  | Balkonová protěž Gipsy, 28.6.2010 Tak já už jsem to nevydržela a překlopila, resp. vyklopila jsem je na zákon, myslím, že mi zbývající muškáty v truhlíku budou vděčný, protože kořeny toho balkonového roští byly prorostlé skoro celým truhlíkem. J. |  | Směs nízkých trvalek, 22.6.2010 Děkuji, nechala jsem je tedy vysemenit.
Mohu se zeptat, co ještě Vám z té směsi vyrostlo? Já jsem zatím identifikovala, kromě pomněnek, tařici, mydlici a dva druhy hvozdíku. U dalších dvou druhů čekám až rozkvetou.
Mimochodem,... celý příspěvek > |  | Suchá korunka, zelený kmínek, 18.6.2010 Úplně stejně jsem letos dopadla s nektarinkou - také vysazenou v dubnu. |  | Lepidlo proti mravencům, 18.6.2010 Použijte spíše jednorázovou špachtli. Já si schovávám dřívka od větších nanuků, výborně se na to hodí. |  | Balkonová protěž Gipsy, 18.6.2010 Právě mi přišla odpověď na můj včerejší dopis Starklovi. Přeposílám jejich vyjádření k protěži Gipsy:
"V případě balkonové protěže, rostlina se časem překloní, ale jelikož jsou
výhony více pevné než u klasických balkonových rostlin, nejedná... celý příspěvek > |  |
|  | Balkonová protěž Gipsy, 18.6.2010 Dobrý den, stejnou protěž jsme si objednaly u Starkla spolu s muškáty - fotografie v katalogu nádherná (jako vždy :-), skutečnost úplně jiná. Opět jsme se zařekly, že objednávku u této firmy již nikdy (ze zaslaných cibulí, a kořenů 35 %ní úspěšnost... celý příspěvek > |  | Směs nízkých trvalek, 17.6.2010 Loni jsem vysela "směs nízkých trvalek", z níž se vyklubaly mimojiné pomněnky. Právě odkvetly a tak řeším dilema, zda nevzhledná suchá květenství ostříhat nebo ne. Na internetu jsem se dočetla spíš o tom, že většina... celý příspěvek > |  | Jaké rybky?, 16.6.2010 Děkuji všem za rady, ale ještě prosím o upřesnění. Karásci to vyhráli, protože "rybník" je v přírodě, takže koi kapříci ani závojnatky by se nám tam nehodili. Kolik karásků máme tedy pořídit do 750 l jezírka, které nemá ani neuvažujeme o... celý příspěvek > |  | Modrá skalice ano či ne?, 16.6.2010 Prosím o radu, za jak dlouho po aplikaci modré skalice do bazénu se lze koupat? Voda se krásně vyčistila, ovšem zdá se mi poněkud namodralá, tak nevím, jestli to po pár dnech vyprchá, nebo se vyfiltruje. Děkuji za odpověď. |  | Roubování švestek, 15.6.2010 Pro pana Ševčíka: Můžete zkusit také očkování (popsáno v jiných zdejších diskusích). Jsem víceméně začátečník, ale očkovat spící očka se mi loni v srpnu na švestku dařilo. Dnes jsou z oček půlmetrové větvičky. |  |
 |
|
|
|