Příspěvky uživatele - 72.33

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Název pokojové kytičky, 24.11.2008
Tady slíbené foto.
Rostliny do středozemní zimní zahrady, 24.11.2008
Nedělejte to, rozkvetou příští rok. Byl oleandr v létě na slunci? Miluje co největší úpal a hodně vody.
Název pokojové kytičky, 24.11.2008 Obsahuje fotku
Danielo, perila mi venku nikdy nekvetla, vlastně ani vevnitř ne. Teprve teď si jedna malá nařízkovaná vzpomněla a kvete. Poprosím manžela, aby sem vložil foto, já to neumím...
Název pokojové kytičky, 24.11.2008
Tak teď jsem z toho jelen zase já. Kvetení které kytky probíráte?
Název pokojové kytičky, 23.11.2008
Ano, molice - plectranthus mi kvete každý rok, spíš později k podzimu. Takové jakoby klasy bílých kvítků.
Danielo, je to zvláštní, ale z jednoho sáčku jsem měla asi tři druhy. Tento zelený /foto/, jednu úplně fialovou s více vykrojenými listy a třetí vypadala stejně jako na sáčku - tedy špičatější listy a fialová jen zčásti.  Nicméně přežila pouze... celý příspěvek >
Název pokojové kytičky, 23.11.2008 Obsahuje fotku
Danielo, já se s vámi samozřejmě nechci přít, ale porovnejte vaší kytičku s tou mojí.  Já ji mám ze semínka, ještě mám schovaný obal. Lenka
Zdravím, připojím se do vaší diskuse. Tato kytička se jmenuje Perila frutescens. Výborně se jí v létě daří na plném slunci, jinak bledne. Já jsem je každoročně vysévala, ale poslední dva roky je uchovávám přes zimu jako pokojovky. Něco jsem také... celý příspěvek >
rozmnožování pelargonií, 20.11.2008
Ještě jednou děkuji za vaši radu!  Lenka
Děkuji za odpověď. Ve skleníku budu topit, mám tam právě všechny muškáty, oleandry, kladivník... prostě vše, co lze přezimovat. Asi se finančně dost  "prohneme" , ale skleník jsem letos pořídila právě jen kvůli tomu, že doposud... celý příspěvek >
Paní Danielo, když ted na podzim ještě nařízkujete muškáty, dáte nové řízkovance také do chladu? Já jsem spoustu nařízkovala už v září, krásně se chytly, ale teď nevím, zda je nechat doma, nebo šoupnout k ostatním ostříhaným do skleníku, kde je... celý příspěvek >
Zazimování Kanadských borůvek v květináčích 90-120L, 29.10.2008
Já myslím, že nemusíte mít strach. Také mám borůvky v květináčích, na zimu je pouze přemístíme na závětrnou stranu k domu, ikdyž nevím, jestli se s nimi nedřeme zbytečně. Zeminu nahoře pouze zasypu silnější vrstvou hoblin. Zimuji je takhle již... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 3.10.2008
Fotky sice nejsou nic moc extra kvalita, ale za to, že je to kroton, klidně dám ruku do ohně.
Co je to za rostlinu?, 1.10.2008
Lukáši, je to kroton. Jediné, co vím, je jedovatá.  Já sama ji nemám, protože mám malé děti, ale ne internetu o ní určitě najdete spoustu informací.
izolace ve skleníku, 16.8.2008
Chtěla bych si pořídit skleník, který je z jedné strany přilepený k domu. Budu v něm topit, abych uchovala přenosné rostliny. Musí být zeď domu nějak izolovaná, např. nějaká stěrka, obložení apod.?  Z druhé strany je ložnice a já se bojím... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika