|
Příspěvky uživatele - 72.33
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Název pokojové kytičky, 24.11.2008 Tady slíbené foto. |  | Rostliny do středozemní zimní zahrady, 24.11.2008 Nedělejte to, rozkvetou příští rok. Byl oleandr v létě na slunci? Miluje co největší úpal a hodně vody. |  |
|  | Název pokojové kytičky, 24.11.2008  Danielo, perila mi venku nikdy nekvetla, vlastně ani vevnitř ne. Teprve teď si jedna malá nařízkovaná vzpomněla a kvete. Poprosím manžela, aby sem vložil foto, já to neumím... |  | Název pokojové kytičky, 24.11.2008 Tak teď jsem z toho jelen zase já. Kvetení které kytky probíráte? |  | Název pokojové kytičky, 23.11.2008 Ano, molice - plectranthus mi kvete každý rok, spíš později k podzimu. Takové jakoby klasy bílých kvítků. |  | Název pokojové kytičky, 23.11.2008 Danielo, je to zvláštní, ale z jednoho sáčku jsem měla asi tři druhy. Tento zelený /foto/, jednu úplně fialovou s více vykrojenými listy a třetí vypadala stejně jako na sáčku - tedy špičatější listy a fialová jen zčásti. Nicméně přežila pouze... celý příspěvek > |  | Název pokojové kytičky, 23.11.2008  Danielo, já se s vámi samozřejmě nechci přít, ale porovnejte vaší kytičku s tou mojí. Já ji mám ze semínka, ještě mám schovaný obal. Lenka |  | Název pokojové kytičky, 23.11.2008 Zdravím, připojím se do vaší diskuse. Tato kytička se jmenuje Perila frutescens. Výborně se jí v létě daří na plném slunci, jinak bledne. Já jsem je každoročně vysévala, ale poslední dva roky je uchovávám přes zimu jako pokojovky. Něco jsem také... celý příspěvek > |  | rozmnožování pelargonií, 20.11.2008 Ještě jednou děkuji za vaši radu! Lenka |  | rozmnožování pelargonií, 20.11.2008 Děkuji za odpověď. Ve skleníku budu topit, mám tam právě všechny muškáty, oleandry, kladivník... prostě vše, co lze přezimovat. Asi se finančně dost "prohneme" , ale skleník jsem letos pořídila právě jen kvůli tomu, že doposud... celý příspěvek > |  |
|  | rozmnožování pelargonií, 20.11.2008 Paní Danielo, když ted na podzim ještě nařízkujete muškáty, dáte nové řízkovance také do chladu? Já jsem spoustu nařízkovala už v září, krásně se chytly, ale teď nevím, zda je nechat doma, nebo šoupnout k ostatním ostříhaným do skleníku, kde je... celý příspěvek > |  | Zazimování Kanadských borůvek v květináčích 90-120L, 29.10.2008 Já myslím, že nemusíte mít strach. Také mám borůvky v květináčích, na zimu je pouze přemístíme na závětrnou stranu k domu, ikdyž nevím, jestli se s nimi nedřeme zbytečně. Zeminu nahoře pouze zasypu silnější vrstvou hoblin. Zimuji je takhle již... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinu?, 3.10.2008 Fotky sice nejsou nic moc extra kvalita, ale za to, že je to kroton, klidně dám ruku do ohně. |  | Co je to za rostlinu?, 1.10.2008 Lukáši, je to kroton. Jediné, co vím, je jedovatá. Já sama ji nemám, protože mám malé děti, ale ne internetu o ní určitě najdete spoustu informací. |  | izolace ve skleníku, 16.8.2008 Chtěla bych si pořídit skleník, který je z jedné strany přilepený k domu. Budu v něm topit, abych uchovala přenosné rostliny. Musí být zeď domu nějak izolovaná, např. nějaká stěrka, obložení apod.? Z druhé strany je ložnice a já se bojím... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|