Příspěvky uživatele - 49.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krásnohlávek, 26.10.2009
Tak už jsem si našel, že je to Calocephalus (myslel jsem si to, ale nebyl jsem si jist). myslím, že zimu u nás venku nepřežije; v květináči as v bezmrazé místnosti by přezimovat mohl. Josef.
Krásnohlávek, 26.10.2009
Má tato kytička i jiný název? Vámi uvedený, i když je pěkný a poetický, neznám. Josef.
Plevel v trávníku, 26.10.2009
Kytičky vám postřik nezničí, pokud je sami nepostříkáte. Pokud máte trávník hodně zaplevelený a plevel ná ještě dostatečné množství zelené hmoty, nečekal bych a postříkkal bych jej. Josef.
Co s mechem, 26.10.2009
Klidně bych ho dal do kompostu, zvláště, pokuzd do něj občas přidáte trochu vápence anebo vápníte-li občas zahradu. Josef.
Jak z louky udelat travnatou plochu?, 22.10.2009
Pampelišek a dalších širokolistých (dvouděložných) plevelů se snadno zbavíte postřiky selektivními herbicidy (Bofix, Banvel, Lontrel, Starane,... Garlon...). Josef..
Prosim o nazev roslinky, 22.10.2009
Připadá mi to nejspíš jako nějaká kompaktní dracéna - Dracaena. (Anebo jako širokolistý zelenec - Chlorophytum. Tedy nikoli ten klasický.) Ale když se jí daří v koupelně, tak ji tam nechte a starejte se o ni jako doteď. Josef.
Výsadba thují Smaragd, 22.10.2009
Ano. Bez jakýchkoli problémů (pokud nejste vyloženě na horách). Josef.
Quercus robur Concordia, 21.10.2009
Jeden strom je na Mělníce, v parku u zámečku Neuberk. Je tam vysazen (již před mnoha a mnoha lety) společně s červenolistým dubem (letním?) a jsou tam ještě další duby (cer?, uherský, celokrajný). Josef.
Nemoc smrčin, 19.10.2009
Vyhledejte si "korovnice" -. v létě tu o tom byla řeč. Josef.
Jak založit zahradní jezírko?, 16.10.2009
Kolik investujete, tolik taky dostanete. A velmi pěkná a odborná knížka o zahradních jezírcích je od p. Doležala a vydalo nakladatelství ERA. Snad to seženete. Josef.
Pěstování Festuca glauca, 16.10.2009
Navíc semenáče dost často nejsou tak pěkně vybarvené, jak byla matečná rostlina. Proto doporučuji pořídit si kvalitní, velmi stříbrnou matečnou rostlinu (je jich několik odrůd a liší se odstínem barvy...) a tu si pak vegetativně - tedy dělením trsů... celý příspěvek >
Rouby, 16.10.2009
Myslím, žečím dříve si podnože seženete a nasázíte, tím lépe jak pro podnože (včas a důkladněji zakoření), tak i pro úspěch roubování. Josef.
Fagus sylvatica Michal Red, 16.10.2009
Při dalším množení - roubování z této větvičky - by se tato variace mohla (anebo taky nemusela) udržovat i dále. Takhle jistě vznikla velká řada různých odrůd. Takže můžete mít třeba vlatní odrůdu buku Fagus sylvatica Vítek. Někdy se stává, že na... celý příspěvek >
Plevel pred zimou, 16.10.2009
Nejlepší termín aplikace je sice za plné vegetace, jak uvedl předřečník, ale ani nyní ještě není nic ztraceno. Pokud plevele mají zelenou hmotu - a to ji nyní mají ještě v dostatečné m íře - pak postřik bude fungovat i nyní. Neotálel bych a pokud mám... celý příspěvek >
Mandloň, 15.10.2009
Mělo by to jít, ale... na toto téma tu byla před časem diskuse - nepletu-li se - tak pod názvem "Mandlovník". Vyhledejte si ji. Josef.
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika