|
Příspěvky uživatele - 90.13
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pokojové květiny nevyžadující dostatek světla, 7.4.2010 Řeším podobný problém s tmavou částí obýváku. Tzv. rodinné štěstí je také nenáročné na světlo? Myslela jsem, že naopak - všude, kde jsem ho u někoho doma viděla, tak ho měli u oken... A co Bromelie, myslíte, že vydrží v tmavé části pokoje (na opačné... celý příspěvek > |  | Co dát do tmavší části obýváku?, 7.4.2010 Děkuju za upozornění, dívala jsem se do starších diskuzí, ale nějak jsem to přehlédla, omlouvám se:-) |  |
|  | Benjamin - opadávají mi lístky, 5.4.2010 Přesazovaný není dlouho, minulý rok zjara jen odebraná horní část zeminy a přisypaná nová. zalévám 1x týdně tak, dávám tolik vody, aby neprotekla až do misky. |  | Pokojová Calla, 5.4.2010 Dobrý den, dostala jsem v květináči bílou calla bluete. Poradili byste mi, jak o ni pečovat? Děkuji. |  | Co dát do tmavší části obýváku?, 5.4.2010 Prosím poraďte mi, jakou květinu bych mohla dát do zadní části obýváku, tzn. do části, kde je horší světlo. Potřebovala bych, aby nebyla moc vysoká, protože ji chci dát na spodní skříňku, nad kterou je pak ještě na zdi pověšená další skříňka, takže... celý příspěvek > |  | Benjamin - opadávají mi lístky, 5.4.2010 Světelem to není, stojí na stolku hned u okna. Tak jedině snad ten průvan - samozřejmě, že okno otvírám, ale jen na větračku, ne dokořán, protože mám na parapetu květiny. Ale na tomhle místě stojí pořád, i "před opadáváním". Jenže popravdě... celý příspěvek > |  | Benjamin - opadávají mi lístky, 2.4.2010 Prosím, poradíte mi - mám v obýváku Benjamina - s těmi světle žíhovanými lístky. Je cca 1m vysoký. Zalévám cca 1xtýdně, moc nehnojím, ale zkoušela jsem i přihnojovat a nepomohlo, pořád mu opadávají lístky. Už ho mám cca 8 let. Dřív se stávalo, že... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|