Příspěvky uživatele - 211.214

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na nocenku?, 3.3.2010
Mám několik semen nocenky a ráda bych je vysadila před dům. Poradíte, jakým způsobem se tato kytička dá vypěstovat? Zda ji vysét nejdřív doma a pak dát ven? Nebo rovnou ven? Jak na ni?
Neznáte někdo tuto popínavku?, 26.2.2010
Děkuji za odpoveď.. T.
Neznáte někdo tuto popínavku?, 25.2.2010 Obsahuje fotku
neznáte někdo tuto popínavku? foceno v jedné pražské zahradě..
Kiwi arguta - využití plodů, poznatky z jejich konzumace, 28.1.2010
Tak bohužel, jako víno to k pití skutečně není. Kořalka je zajímavější, tak trošku kořenité chuti, fakt asi pro fajnšmekry... Ale za pokus to stálo
Proutěný plůtek, 17.1.2010
Stačí z části vrbového prutu, která bude zasazená do země pečlivě odstranit kůru, pak nezakoření a neobrazí.
Rostliny odpuzující hmyz, 22.11.2009
Zdravím... poradil by mi někdo, jaké rostliny či keře mají odpuzující účinek na hmyz? Chtěli bychom nějakou tu rostlinku přidat do míst kolem zahradního sezení. Předem díky za názory a rady. Marta Š.
Konopí, 13.11.2009 Obsahuje fotku
Tady to nějak umlklo, konopí na zahrádce samozřejmě ano. Vždyť je to rostliny jako každá jiná. Osobně mám radši indiku než sativu anebo lépe. Kříženec mezi nimi sativa/indika. Holandani uměj kouzla, ale purpe1 to je lidi nádhera a mastička z nich.... celý příspěvek >
Citronečník - poncirus trifoliata, 5.11.2009 Obsahuje fotku
Tak koukám že diskuze o citronečníku nějak uvadla. Pro zpestření vkládám alespoň nějaké foto této zajímavé "citrusové" rostliny.. Pokud někdo také pěstujete uvítám také nějaké vaše názory nebo fota.. T.
Kiwi arguta - využití plodů, poznatky z jejich konzumace, 3.11.2009 Obsahuje fotku
Měl jsem letos tak velkou násadu plodů že jsem se rozhodl udělat z něj víno taky. Uvídíme jak to dopadne, zatím to kvasí dobře. Ale pokud to nebude k pítí nechám to přepálit na kořalku..
Pepino Gold - zrání plodů, 13.10.2009 Obsahuje fotku
Zdravím všechny pěstitele.  Pěkně se nám ochladilo, tak jsem pepína i ostatní exoty uklidil raději z balkónu do skleníku. Až mi z toho vykvetla mučenka.. to brzo
Poznáte co je to za stromek?, 7.10.2009
Myslíte že by to mohlo být Tamarilo? ještě zkusím rozkrojit ten plod a hodit jsem nějakou fotku..
Poznáte co je to za stromek?, 7.10.2009 Obsahuje fotku
Plody má vejcovitého tvaru, růžovočervené, mírně žíhané. Lepší foto jsem bohužel nepořídil.. T.
Nevíte co je to za rostlinu?, 2.10.2009 Obsahuje fotku
Přes zdlouhavé hledání na zahraničních servrech se mi podařilo zjistit původ rostliny. Jedná se o africký lilek(solanum macrocarpon) který je po dozrání jedlý. V kuchyni se dá použít podobně jako baklažán a listy jako špenát. Rostlina by měla být... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika