|
Příspěvky uživatele - 70.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chci si koupit sekačku, prosím poraďte, 22.3.2010 Ano, prevod je zvyseni ceny a ta je v dnesni dobe marginalni. |  | Réva k pergole, 22.3.2010 Vidíte, vážení a je to tu. V tomto vlákénku se krásně ukázalo, jak nemá smysl sestavování nějakých top žebříčků - vcelku čehokoliv. Dva diskutující, troufám si říci velmi věrohodní diskutující, mají téměř opačné doporučení pro stejnou odrůdou. V... celý příspěvek > |  |
|  | Réva ve skleníku, 19.3.2010 Nechápu Vaše uvažování. Necháte ji tam přece dorůst. Nebo na těch 80 cm chcete snížit sklaník? Přibližte to. Neřezaná réva za rok naroste výhon o 5 metrů bez problému, nevím co řešíte. |  | Nejlepší stolní a moštová odrůda révy - kvíz?, 19.3.2010 Jakostní víno s přívlastkem Hrozny na výrobu musí splňovat všechny požadavky na výrobu vína jakostního. Navíc hrozny musí pocházet z jedné vinařské podoblasti a jejich odrůda, původ, cukernatost a hmotnost musí být ověřena SZPI. U vín s přívlastkem... celý příspěvek > |  | Nejlepší stolní a moštová odrůda révy - kvíz?, 19.3.2010 Za zkoušku nic nedáte, resp. jen cenu sazenice. Zkuste zkonzultovat nějakou sehnatelnou odrůdu s Bred-ikem. Hledejte odrůdu ranou, nejlépe rezistentní. Určitě se tam nehodí odrůdy typu Chrupka, nebo Čabaňská perla. Počítejte s tím, že hrozny budou... celý příspěvek > |  | Nejlepší stolní a moštová odrůda révy - kvíz?, 19.3.2010 Ta půda není až takový problém, réva je plevel, který roste v kamení a jaká jsou z toho vína! Horší je, že nemáte zeď. To je hlavní předpoklad udržení růstu a nezmrzání. Zeď akumulací v kritických jarních dnech způsobí, že rašící réva nezmrzne a... celý příspěvek > |  | Nejlepší stolní a moštová odrůda révy - kvíz?, 19.3.2010 V nevinařské oblasti nelze vyrobit přívlastkové víno. |  | Nejlepší stolní a moštová odrůda révy - kvíz?, 18.3.2010 Zůstávám skeptický pokud jde o takto založené téma. Právě proto, že takový příspěvek, jak popisujete, sem dosud nikdo neposlal. A právě proto, že sem naopak bylo postováno "pěstuju chrupku a chutná mi". Ano, diskuse může být o subjektivních... celý příspěvek > |  | Proč mi sadba vyčouhla?, 17.3.2010 Sám píšete, že máte na oknech folie a divíte se tomu? |  | Zahr. arch. navrhl velký záhon trav. Jak bude vypadat?, 17.3.2010 To by me zajimalo, jak se to bude posuzovat. |  |
|  | Mladé stromky nerostou, 16.3.2010 Ale oni je neřezali v prvním roce na patku, alespoň já to tak chápu. Seřízli hluboce, jak se běžně radí ale stromky přesto nerostly. Na patku řezali až v duhém roce, při pokusu o nápravu.Příčina tedy bude jiná, než v řezu. |  | Jaký olej do motoru B&S 675 Easy Start (Al-ko 520 BRV), 16.3.2010 Proč se na tak důležité věci ptáte na fóru? Proč jste se na ně nezeptal při koupi? Tady Vám někdo poradí, ale rozhodující slovo má servis a prodejce. |  | Mladé stromky nerostou, 16.3.2010 Zkuste stromek vyndat a podívat se na kořeny, zda neplesniví, nebo nejsou okousané od hryzců. Plíseň by se dala částečně eliminovat výměnou půdy, hryzci ne, pak stromky vyhoďte a zasaďte jiné s ochranou kořenů. |  | Réva do skleníku v nadm. výšce 550 m, 10.3.2010 Vhodná je vcelku jakákoliv, já ve stejné výšce (530) mám Pannonia Kincse, kterou do skleníků nedoporučují ale funguje dobře. Je vhodné aby to byla odrůda ranná a plodící na krátkém dřevě. Když ji zasadíte do čela skleníku ke štítu - předpokládám, že... celý příspěvek > |  | Brzo nasazené salátové okurky, 10.3.2010 To tady přece nikdo nezjstí, jak máte ve skleníku teplo. To musíte vědět Vy. Když bude venku mrznout až praštět ( v úterý -15) a poradím abyste je tam dala, poslechnete? |  |
 |
|
|
|