Příspěvky uživatele - 64.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Orchidej má malé černé tečky - co to je?, 24.3.2009
dobry den, cim sa da tejto pliesne zbavit?
polievanie orchidei, 24.3.2009
Veľmi pekne ďakujem. Takže D.nobile budem polievat dalej. Cymbidie som presadzala a delila, pretože som ich zdedila v zlom substrate a dost zanedbane. Polievam ich naozaj mierne, no zistila som, že jedna hľuza mäkkne a asi odhnije. Myslíte, že je to... celý příspěvek >
Odhnivanie hluzy orchidei, 3.3.2009
Dakujem. Prajem pekny zvysok dna... Katarína
Odhnivanie hluzy orchidei, 3.3.2009
Dakujem velmi pekne za radu. Prestanem ich radsej rosit. Ako casto sa doporucuje zalievat orchidei v chladnom prostredi? Kvitnuce by sa asi mali zalievat castejsie ako tie, ktore nekvitnu? Dakujem
Odhnivanie hluzy orchidei, 27.2.2009
Dobry den, chela by som sa este spytat`jednu otazocku. Nasla som spominany typ orchidei na internete a je to Cambria eurostar. Vedel by mu niekto povedat, preco v yimnom obdobi, ked rastlina kvitne, mi odhnivaju stare hluzy?Snazim sa orchideu... celý příspěvek >
Orchidea, 19.2.2009
Velmi pekne dakujem za vycerpavajucu odpoved.
Orchidea, 17.2.2009
Waw. Dakujem velmi pekne. Ani som nevedela, co vlastne mam doma. Mozete mi poradit ako sa o nu vlastne mam starat? Je to teplomolny, alebo skor chladnimilny druh? Ma rad vlhsie prostredie s rosenim, alebo skor suchsie? Mam ju pestovat vnutri, alebo... celý příspěvek >
Orchidea, 17.2.2009
Dakujem... bolo mi povedane v jednom kvetinarstve, ze je to druh dendrobium. Este raz velmi pekne dakujem.
Dendrobium nobile, 17.2.2009
Velmi pekne dakujem. Zatial sa neodvazujem pestovat orchidei na kmienku stromov. Som len zaciatocnicka. Chcem sa opytat, ako mam tu orchideu zalievat v zime, ked kvitne a je v miestnosti, kde sa pohybuje teplota vzduchu okolo 12-16 C. Mam ju rosit,... celý příspěvek >
Orchidea, 11.2.2009 Obsahuje fotku
Dobry den, chcela by som sa opytat nejakeho odbornika na orchidee. Zdedila som zopar orchidei a medzi nimi aj tento druh. Uspesne mi zakvitla, no neviem o aky druh ide. A tiez nieco blizsie o zakladnych pravidlach pestovania tohto druhu. Dakujem
Dendrobium nobile, 11.2.2009
Dobry den, mohol by mi niekto poradit, ako mam pestovat orchideu Dendrobium nobile? Dostala som ju nadherne rozkvitnutu a nerada by som urobila nejaku pestovatelsku chybu. Ake znasa teploty, zalievku, pestovat ju vonku, alebo vnutri? Dakujem za... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika