|
Příspěvky uživatele - 64.125
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Orchidej má malé černé tečky - co to je?, 24.3.2009 dobry den, cim sa da tejto pliesne zbavit? |  | polievanie orchidei, 24.3.2009 Veľmi pekne ďakujem. Takže D.nobile budem polievat dalej. Cymbidie som presadzala a delila, pretože som ich zdedila v zlom substrate a dost zanedbane. Polievam ich naozaj mierne, no zistila som, že jedna hľuza mäkkne a asi odhnije. Myslíte, že je to... celý příspěvek > |  |
|  | Odhnivanie hluzy orchidei, 3.3.2009 Dakujem. Prajem pekny zvysok dna... Katarína |  | Odhnivanie hluzy orchidei, 3.3.2009 Dakujem velmi pekne za radu. Prestanem ich radsej rosit. Ako casto sa doporucuje zalievat orchidei v chladnom prostredi? Kvitnuce by sa asi mali zalievat castejsie ako tie, ktore nekvitnu?
Dakujem |  | Odhnivanie hluzy orchidei, 27.2.2009 Dobry den, chela by som sa este spytat`jednu otazocku. Nasla som spominany typ orchidei na internete a je to Cambria eurostar. Vedel by mu niekto povedat, preco v yimnom obdobi, ked rastlina kvitne, mi odhnivaju stare hluzy?Snazim sa orchideu... celý příspěvek > |  | Orchidea, 19.2.2009 Velmi pekne dakujem za vycerpavajucu odpoved. |  | Orchidea, 17.2.2009 Waw. Dakujem velmi pekne. Ani som nevedela, co vlastne mam doma. Mozete mi poradit ako sa o nu vlastne mam starat? Je to teplomolny, alebo skor chladnimilny druh? Ma rad vlhsie prostredie s rosenim, alebo skor suchsie? Mam ju pestovat vnutri, alebo... celý příspěvek > |  | Orchidea, 17.2.2009 Dakujem... bolo mi povedane v jednom kvetinarstve, ze je to druh dendrobium. Este raz velmi pekne dakujem. |  | Dendrobium nobile, 17.2.2009 Velmi pekne dakujem. Zatial sa neodvazujem pestovat orchidei na kmienku stromov. Som len zaciatocnicka. Chcem sa opytat, ako mam tu orchideu zalievat v zime, ked kvitne a je v miestnosti, kde sa pohybuje teplota vzduchu okolo 12-16 C. Mam ju rosit,... celý příspěvek > |  | Orchidea, 11.2.2009  Dobry den, chcela by som sa opytat nejakeho odbornika na orchidee. Zdedila som zopar orchidei a medzi nimi aj tento druh. Uspesne mi zakvitla, no neviem o aky druh ide. A tiez nieco blizsie o zakladnych pravidlach pestovania tohto druhu. Dakujem |  |
|  | Dendrobium nobile, 11.2.2009 Dobry den, mohol by mi niekto poradit, ako mam pestovat orchideu Dendrobium nobile? Dostala som ju nadherne rozkvitnutu a nerada by som urobila nejaku pestovatelsku chybu. Ake znasa teploty, zalievku, pestovat ju vonku, alebo vnutri? Dakujem za... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|