|
Příspěvky uživatele - 217.222
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Orchideje, 28.2.2007 Omlouvám se, ale ještě k tomu mému předešlému příspěvku.Samozřejmě, že bych mněl vážný zájem o výměnu oddělků, mladých rostlin atd.Teď bych zrovna na jaře mněl roční oddělek od toho Dendrobia nobile v perfektní kondici.Přesněji řečeno, on to není... celý příspěvek > |  | orchidei, 28.2.2007 Dobrý den, reaguji na váš dotaz ohledně hnojení orchidejí v zimě. Já pěstuji orchideje asi 7 let, pěstuji je doma na parapetu u okna a musím říci, že nemám zrovna moc dobré zkušenosti s přihnojováním orchidejí v zimním období.Neznám sice Vaše... celý příspěvek > |  |
|  | Orchideje, 28.2.2007 Dobrý den,už asi 7 let pěstuji orchideje v bytě.Po počátečních problémech s vlhkostí,s plísní okolo oken a úhynem(který je u začátečníků si myslím nevyhnutelný),se mi k mé veliké radosti daří pěstovat tyto,jak já jim říkám "kytičky"bez větších... celý příspěvek > |  |
|
|
|