Příspěvky uživatele - 83.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesazení orchideje, 14.5.2009
Dobrý den, v jednom hobby marketu jsem si před dvěma měsíci koupila krásný Phal, ale zřejmě není v moc dobrém substrátu (i po více než dvou týdnech je vlhký, ostatní orchideje mi krásně proschnou ani ne za poloviční dobu) a začaly mu uhnívat kořeny.... celý příspěvek >
Orchideje v bytě s jižními okny, 11.5.2009
Mockrát děkuji za odpověď. Místa i světla mimo přímé slunce mám spoustu. Vyřešenou mám i dostačující vzdušnou vlhkost. Jediné, co nedokáži zajistit je právě ten zimní "klid". Samozřejmě nejsem žádný znalec ani fajnšmekr, takže mi bohatě postačí... celý příspěvek >
Orchideje v bytě s jižními okny, 10.5.2009
Dobrý den. Chtěla bych si do bytu pořídit nějaké orchideje a potřebovala bych poradit, které druhy by byly optimální v případě, že jsou všechna okna směrem na jih? Zatím mám dva Phalaenopsisy, dvě "Cambrie" (jednu z nich jsem našla na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika