Příspěvky uživatele - 205.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
anglické růže - licence v ČR, 22.3.2009
Mluvíte mi Kájo z duše. Jarní nákupy rostlin každoročně ruinují moji peněženku., ale málo platné i když venku ještě padá sníh já už mám taky "zelené ručičky ".
přesazení orchideje, 22.3.2009 Obsahuje fotku
Drcená kůra je vhodný pěstební substrát. Kořeny potřebují vzduch. Pokud má orchidea zdravé kořeny (bude to předpokládám některá v průhledném květináči, takže je vidíte a můžete posoudit) tak není důvod k přesazování. A zopakuji -... celý příspěvek >
anglické růže - licence v ČR, 22.3.2009 Obsahuje fotku
zdravím Danielo, Kája to říká dobře. Elfe je bujná pnoucí (3m) velká růže, bude chtít oporu a slunečné místo, dobrou půdu a sama si poradí.  Možná by uvítala místo chráněné od severu, přece jenom je to žlutá růže a ty jsou průměrně... celý příspěvek >
anglické růže - licence v ČR, 19.3.2009
Dva hosté už to tu zmínili: Licenci vlastní i pan Šíp ve Skaličanech u Blatné. Jak se píše ve vedlejším vlákně(= "černé flíčky na růžích" ) tak Hornbach dostal velkou zásilku licenčních kvalitních... celý příspěvek >
jak stříhat stromkovou růži, 19.3.2009
Zdravím Katarino, obávám se, že problém není ve střihu,  ale v odrůdě na kmínku naočkované. Bude to pravděpodobně nějaký typ růže k řezu, jejíž typickou vlastností jsou dlouhé květní stonky. Právě kvůli tomu kompaktnímu tvaru korunky se... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika