|
Příspěvky uživatele - 205.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
anglické růže - licence v ČR, 22.3.2009 Mluvíte mi Kájo z duše. Jarní nákupy rostlin každoročně ruinují moji peněženku., ale málo platné i když venku ještě padá sníh já už mám taky "zelené ručičky ". |  | přesazení orchideje, 22.3.2009  Drcená kůra je vhodný pěstební substrát. Kořeny potřebují vzduch. Pokud má orchidea zdravé kořeny (bude to předpokládám některá v průhledném květináči, takže je vidíte a můžete posoudit) tak není důvod k přesazování. A zopakuji -... celý příspěvek > |  |
|  | anglické růže - licence v ČR, 22.3.2009  zdravím Danielo,
Kája to říká dobře. Elfe je bujná pnoucí (3m) velká růže, bude chtít oporu a slunečné místo, dobrou půdu a sama si poradí. Možná by uvítala místo chráněné od severu, přece jenom je to žlutá růže a ty jsou průměrně... celý příspěvek > |  | anglické růže - licence v ČR, 19.3.2009 Dva hosté už to tu zmínili: Licenci vlastní i pan Šíp ve Skaličanech u Blatné.
Jak se píše ve vedlejším vlákně(= "černé flíčky na růžích" ) tak Hornbach dostal velkou zásilku licenčních kvalitních... celý příspěvek > |  | jak stříhat stromkovou růži, 19.3.2009 Zdravím Katarino,
obávám se, že problém není ve střihu, ale v odrůdě na kmínku naočkované. Bude to pravděpodobně nějaký typ růže k řezu, jejíž typickou vlastností jsou dlouhé květní stonky. Právě kvůli tomu kompaktnímu tvaru korunky se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|