|
Příspěvky uživatele - 233.156
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nolina - sloní noha, 28.5.2013 Dobrý den, připojte fotku!! Určitě máte Nolinky moc hezké! |  | Aloevera - zcvrkáván íkonečky listů, 28.5.2013 Já si myslim, že pokud se osychání listů odehrává od těch nejstarších, tak je možné, že jde o normální jev, list je starý, dosloužil. Nevim, jak je to s léčivými účinky, zda vyprchávají či nikoli, ale já bych ho ještě před uschnutím uřízla a využila... celý příspěvek > |  |
|  | Jaké druhy aloe jsou léčivé?, 28.5.2013 Ze zvědavosti pátrám po druzích Aloe, o kterých se říká, že jsou léčivé. Je ale těžké najít ucelenou informaci, stále se mi najít nepodařilo nic víc než že existují 4 druhy, které mají léčebné účinky. Vyjmenovány jsou však vždy jen 2, z toho Aloe... celý příspěvek > |  |
|
|
|