|
Myrta, 10.2.2012 Moc děkuju za rady :-)...zkrátím ji až na jaře, uvidím co s ní to jaro udělá, většinou se kytky probouzí a obráží tak třeba to nebude ani potřeba! :-) Ještě jednou velké dík :-)
|
 |
Kopřiva, 16.1.2012 Já ji právě na světle mám od doby, co jsem si ji přinesla domů.Mamka měla dva květináčky a jeden mi dala.Je ještě mladá, ale mamka ji přelila... hned jak jsem došla domů, přesadila jsem ji a dala na okenní parapet, je to už dva měsíce tak snad na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Přelitá Yucca, 15.1.2012 Zdravím.No lepší než aby byla v té přelité zemině by bylo ji přesadit do nového substrátu a většího květináče.A počkat... Odstranit žluté listy.Pak ji chvilku nezalívat aby stihla proschnout a odpočinout si.Jinak se asi nic dělat nedá.Zkontrolujte ji... celý příspěvek > |
 |
Kopřiva, 14.1.2012  Dobrý večer.Prosím o radu jak pěstovat tuto kopřivu.Dostala jsem ji jako malinkou namnoženou rostlinku.Byla takhle bledá a schly jí lístky... nevím proč... jsou na listech takové fleky a jsou suché.Zalívám podle toho jak je substrát vlhký.Maminka ji... celý příspěvek > |
 |
Určení názvu + nemoc, 14.1.2012  Zdravím.Mám stejnou rostlinku.Její název je Fylokaktus... tzv. pupínky má ta má též.Tak budu ráda když někdo vysvětlí oč jde.Lucka B. |
 |
Žloutnutí anturie, 6.1.2012  Dobrý den.Mám Anturii dva roky.Dostala jsem ji k svátku od sestry.Dělala mi úplně to samé, této kytky jsem se vždy bála, zdála se mi náročná! Vyřešila jsem to přesazením, obráním špatných listů a zalévám né tak často... vždy strčím prst do zeminy a... celý příspěvek > |
 |
Alokázie, 20.11.2011  Zdravím...:-)Fotečka by nebyla?Já sama mám tuhle krásnou pokojovku... asi dva roky tuším... a ze začátku to u mě bylo také tak, měla tři listy, vyrostl čtvrtý a ten první zahynul... dala jsem ji na okno a daří se ji už dobře... má ráda méně... celý příspěvek > |
 |
Co je toto za rostlinu? yuka?, 18.11.2011 Určitě zakoření...:-)
|
 |
Co je toto za rostlinu? yuka?, 18.11.2011 Jinak kdyby jste ji odřízl a dal do vody tak na 100% kořeny pustí... také jsem to tak udělala, ale já měla šílenou okřeš!:-DMějte se.Lucka B.
|
 |
Co je toto za rostlinu? yuka?, 18.11.2011 :-) Tak to dělějte i dál... uříznout se dá kdykoliv :-).Ať Vám krásně roste!:-)Lucka B. |
 |
|
 |
Co je toto za rostlinu? yuka?, 18.11.2011 Zdravím... no já osobně bych ji nechala na kmínku a časem vyrazí i jinde výhon... palmy to dělají... mě se líbí takhle...:-)Je krásná!!:-) |
 |
Myrta, 18.11.2011 Moskrát děkuju!:-)10 stupňů tu sice nemáme, ale teplo také ne.Okno už má tak snad se jí bude u mě dařit :-)Moc děkuju Lucka B.
|
 |
Myrta, 16.11.2011  Dobrý večer.Mám doma týden kytičku Myrtu.Nikdy jsem ji nepěstovala tak bych chtěla moc poprosit lidičky kteří ji doma mají a mají s ní zkušenosti o radu :-(.Jakou zálivku, na jakou stranu ji dát a mám dotaz, proč ji opadávají lístečky :-(.Myrta je... celý příspěvek > |
 |
Prosím o název pokojovky, 13.11.2011  Je to ta v červeném květináči... když bude někde blíž světlu, tak se dá určitě dohromady ;-) Lucka B. |
 |
Prosím o název pokojovky, 13.11.2011 Není zač! Určitě odpustí!!:-)Já ji dostala před dvěma roky od sestry k svátku, po vánocích vypadala viz. obrázek, ještě mi ji stihla okousat činčila a dnes vypadá viz. obrázek co jsem dala jako první.Lepší je opravdu zalévat radši dvakrát týdně a... celý příspěvek > |
 |