Příspěvky uživatele - 1.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ginko/Jinan Kde nalézt semena, 19.12.2007
Vážený, to, zda-li se zde hodlá někdo registrovat či ne, mu neubírá ani nepřidává na pravdivosti odpovědí. To, že Vy uvádíte "možná" své jméno, taky o Vás nic neříká. Ale to, že už předem víte, že půjdete do CHKO vysadit strom a... celý příspěvek >
Ginko/Jinan Kde nalézt semena, 19.12.2007
Takže, když si někdo dovolí s Vámi nesouhlasit, tak ho nazvete demagogem, to je potom s Vámi velmi těžké.
Co se zeminou?, 17.12.2007
Asi bych to taky nevydržela, zašla bych za ním ještě jednou, zda-li by to nepromíchal sám, popř. s tím svým kolegou, ať jim není smutno na zahradě.
Japonské javory úspěšně rostoucí, 13.12.2007
Hezky jste to napsala, opravdu. Já mám pouze jeden javor jap. taky ho nezazimovávám a zimu taky přežívá.
Hnědnutí jehlic u jedlí, 12.12.2007
Výskyt barevných změn jehlic a napadení škůdci Co všechno můžeme bez složitých rozborů (třeba laboratorních) usuzovat z barevných změn jehlic. Tomu se odborně říká symptomatologie, kdy podle jednotlivých projevů, v tomto případě barevných změn... celý příspěvek >
Metasekvoj čínská - je možné ji vypěstvat?, 11.12.2007
První rostliny vysazené po roce 1945 v evropských zahradách sice plodí, přesto se však musíme převážně spokojit s vegetativním množením. Letní řízky v červenci až srpnu z vrcholků zakoření bez potíží.
Krtek - a je to, 11.12.2007
Vážený hoste xxx.xxx.235.12, zbytečně se nerozčilujte, když mrknete na datum příspěvku hosta xxx.xxx.102.58, tak vůbec nereaguje na Váš příspěvek, tak nevím, kdo umí či neumí číst. Ať se to už víckrát neopakuje.
Zakrslé kultivary buku, 10.12.2007
Do výšky 6 až 10 m dorůstá: Fagus lucida, F.sylvatica Cochleata, F.s. Fastigiata, F.s. Purple Fountain, F.s. Purpurea Pendula, F.s. Tricolor. Do výšky 4 až 5 m dorůstá: Fagus sylvatica Cockleshell, F.s. Tortuosa.
Dřišťál - kdy a jak množit?, 10.12.2007
Vzrůstné a pěkně rostlé dřišťály vypěstujeme především ze semene, červenolisté a stálezelené druhy jsou ve vysokém podílu pro pěstování ze semene věrné. Plody sklidíme před plnou zralostí, semeno sklizené v zimě nepravidelně klíčí. Oddužníme a... celý příspěvek >
Vánoční stromek v kontejneru na zahradu?, 10.12.2007
V zahradnických centrech najdete dva druhy kontejnerových vánočních stromků. První představují rostliny sázené do květináčů narychlo pouze za účelem prodloužení jejich životnosti během Vánoc. Ty ovšem nejsou na další pěstování zcela vhodné. Druhou... celý příspěvek >
1000l barel přes zimu - vypustit nebo ne?, 7.12.2007
Mně to v zimě plastový sud roztrhlo i s pet lahví v sudu. Bohužel. Už mám dva nové a na zimu vypouštím, resp. před zimou již vodu nechytám.
Cihlová cesta, 6.12.2007
Vážená neanonymní Danielo, tazatel se ptal na uplatnění několika tisíc starých cihel v zahradě, já se vyjádřila, že by to bylo hezké, hezčí než šedivá dlažba, o existenci nášlapných kamenů, jak Vy navrhujete, zřejmě ví on i já, nicméně na ty se... celý příspěvek >
Amarylis - v paneláku několik let, 5.12.2007
Jak pěstovat hvězdník po celý rok Hippeastrum (amarylis, amarylka, zornice) Zima-jaro Obyčejně když cibule amarylisu začíná samovolně rašit, přesadí se do květináče s 2,5cm volného prostoru kolem a to tak, aby vyčnívala polovinou nad povrch... celý příspěvek >
Libavka - Gaultheria procumbens, 5.12.2007
Můžete se z ní těšit přes Vánoce doma a pak ji, pokud nebude zamrzlá zem, zasaďte ven. Pokud ji budete mít doma, nechte ji v chladné místnosti, kde je světlo a zalévat, aby neuschla.
Skimie, 5.12.2007
Skimie ja krásný vřesovištní keř s podobnými nároky jako azalky a rododendrony. Tedy žádá kyselou půdu a polostinné stanoviště. Podle mých zkušeností však v našich podmínkách (500 metrů nad m.) přimrzá. Doporučuji hodně chránit nebo uklidit do... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika