|
Příspěvky uživatele - 114.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak na zápach z hnojiště, 16.9.2014 anenapršelo do toho a není třeba odpustit spodní vodu? suché hnojiště méně zapáchá.Jinak zvápnit to můžete na noc, když slípky zrovna na hnoji nebudou, ať mezi tím vápno zreaguje. |  | Traktor XX 220 HDE/TX122, 15.9.2014 A nevíte jakou převodovku má mcculloch M125-97TC?Díky |  |
|  | McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 15.9.2014 Díky, je to jen trubka a dva eLka, teď mám brouka v hlavě v podobě vlečky a moc se mi líbí sklápěcí, stačila by jednoosá, ale to akučko mě bavíííípodívejte na odkaz na jůtube
Anhanger fur Rasentraktor Eigenbau
|  | Traktor XX 220 HDE/TX122, 15.9.2014 Převodovka hydrostatická, dobrá cena, po prohlídce jiných věcí bych do toho ejspíš šel, sníh je reálné shrnovat, ale dokoupit nebo vyrobit řetězy je nutnost. |  | Kravský hnůj, 14.9.2014 když to zaořete žádnou škodu neuděláte. |  | Kravský hnůj, 14.9.2014 Pokud bečka nebyla přímo průtokem vířena, tak voda vyluhovala jen vrch hnoje a sláma stále hnije, tak i z toha mála tam zase vzniká hnojivo. |  | Kravský hnůj, 14.9.2014 Starý hnůj je jak rašelina, nepodobá se hnoji.Ve vodě se rozložil úplně na prach.Ale látky tam tůstanou.Pokud nebyl sud neustále protékán... |  | Kravský hnůj, 14.9.2014 ano, je stále použitelný, jen ho vysypte a nechte oschnout, ať ho můžete lépe nabírat. |  | Doporučte sekačku dle požadavků, 14.9.2014 Sem tam taky sekám, když je tráva mokrá, tráva roste a prší několik dní, tak mezi deštěm se seká... s tím nožem jsem tady viděl vlákno, nůž se nasune na šroubovák či tužku a podle toho kde se tíha přikloní, tak se musí přibrousit. Ale za 8 let jsem... celý příspěvek > |  | Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 13.9.2014  Nechci zakládat nové vlákno, tak to dávám sem. Nůž na odstranění namotané trávy, hlavně kopřiv a různých špagátů a lýka z hlavy křoviňáku. Je to rozklepaný svařovací drát a nabroušen pilníkem. |  |
|  | McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 13.9.2014  Nárazník.Tak jeden doplněk hotov... člověk nikdy neví, jestli do něčeho neťukne a škoda kapoty nebo světel
|  | Doporučte sekačku dle požadavků, 11.9.2014 Jestli můžu, když chcete robusní, tak bez pojezdu už bych nechtěl, zdá se to, ale je to dřina tlačit a tahat sekačku obzvlášť ve vyžší trávě s pojezdem jede sama... s vyžší trávou souvisí i centrální nastavení výšky sečení, když je tráva vysoká,... celý příspěvek > |  | McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 11.9.2014 Zdravím, s kompresorem je to dobrý nápad, navíc když zůstane všechen bordel v krytu nožů, když jsou tak "dobře" vytvarované, vyhazovací tunel do koše demontujete po každém sečení? Máte dokoupenou nějakou výbavu k traktůrku? A jak jste s ní a s... celý příspěvek > |  | McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 9.9.2014 Mám dotaz co se týče vymývání prostoru s noži, zda je myjete přes přípojku na hadici nebo jinak.Prý se voda dostává kam by něměla, že bude lepší zvedák a vymýt to růčo. |  | Bio zelenina bez škůdců v obchodech?, 9.9.2014 Myslím si, že si to každý pěstuje jek chce... není žádná kontrola. Je to podle mne tahání peněz, jak poznáte,že je to ošetřeno, nijak. Když to nebudete přehánět s NPK,tak taky ne.....
|  |
 |
|
|
|