Příspěvky uživatele - 114.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na zápach z hnojiště, 16.9.2014
anenapršelo do toho a není třeba odpustit spodní vodu? suché hnojiště méně zapáchá.Jinak zvápnit to můžete na noc, když slípky zrovna na hnoji nebudou, ať mezi tím vápno zreaguje.
Traktor XX 220 HDE/TX122, 15.9.2014
A nevíte jakou převodovku má mcculloch M125-97TC?Díky
McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 15.9.2014
Díky, je to jen trubka a dva eLka, teď mám brouka v hlavě v podobě vlečky a moc se mi líbí sklápěcí, stačila by jednoosá, ale to akučko mě bavíííípodívejte na odkaz na jůtube Anhanger fur Rasentraktor Eigenbau
Traktor XX 220 HDE/TX122, 15.9.2014
Převodovka hydrostatická, dobrá cena, po prohlídce jiných věcí bych do toho ejspíš šel, sníh je reálné shrnovat, ale dokoupit nebo vyrobit řetězy je nutnost.
Kravský hnůj, 14.9.2014
když to zaořete žádnou škodu neuděláte.
Kravský hnůj, 14.9.2014
Pokud bečka nebyla přímo průtokem vířena, tak voda vyluhovala jen vrch hnoje a sláma stále hnije, tak i z toha mála tam zase vzniká hnojivo.
Kravský hnůj, 14.9.2014
Starý hnůj je jak rašelina, nepodobá se hnoji.Ve vodě se rozložil úplně na prach.Ale látky tam tůstanou.Pokud nebyl sud neustále protékán...
Kravský hnůj, 14.9.2014
ano, je stále použitelný, jen ho vysypte a nechte oschnout, ať ho můžete lépe nabírat.
Doporučte sekačku dle požadavků, 14.9.2014
Sem tam taky sekám, když je tráva mokrá, tráva roste a prší několik dní, tak mezi deštěm se seká... s tím nožem jsem tady viděl vlákno, nůž se nasune na šroubovák či tužku a podle toho kde se tíha přikloní, tak se musí přibrousit. Ale za 8 let jsem... celý příspěvek >
Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 13.9.2014 Obsahuje fotku
Nechci zakládat nové vlákno, tak to dávám sem. Nůž na odstranění namotané trávy, hlavně kopřiv a různých špagátů a lýka z hlavy křoviňáku. Je to rozklepaný svařovací drát a nabroušen pilníkem.
McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 13.9.2014 Obsahuje fotku
Nárazník.Tak jeden doplněk hotov... člověk nikdy neví, jestli do něčeho neťukne a škoda kapoty nebo světel
Doporučte sekačku dle požadavků, 11.9.2014
Jestli můžu, když chcete robusní, tak bez pojezdu už bych nechtěl, zdá se to, ale je to dřina tlačit a tahat sekačku obzvlášť ve vyžší trávě s pojezdem jede sama... s vyžší trávou souvisí i centrální nastavení výšky sečení, když je tráva vysoká,... celý příspěvek >
McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 11.9.2014
Zdravím, s kompresorem je to dobrý nápad, navíc když zůstane všechen bordel v krytu nožů, když jsou tak "dobře" vytvarované, vyhazovací tunel do koše demontujete po každém sečení? Máte dokoupenou nějakou výbavu k traktůrku? A jak jste s ní a s... celý příspěvek >
McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 9.9.2014
Mám dotaz co se týče vymývání prostoru s noži, zda je myjete přes přípojku na hadici nebo jinak.Prý se voda dostává kam by něměla, že bude lepší zvedák a vymýt to růčo.
Bio zelenina bez škůdců v obchodech?, 9.9.2014
Myslím si, že si to každý pěstuje jek chce... není žádná kontrola. Je to podle mne tahání peněz, jak poznáte,že je to ošetřeno, nijak. Když to nebudete přehánět s NPK,tak taky ne..... 
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika