|
Příspěvky uživatele - 48.29
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Frézie, 21.2.2009 tak jsem se ptal jednoho inzenyra co pestoval tehdá frezie, a rekl, ze bez 30st po sklizni to nepujde, bezpodminecne je nutna po sklizni pokojova teplota, jinak se kvetu nedockam, tak na to pamatujme¨! |  | Lukon Glads, 21.2.2009 kaly jsou prumerne velikosti-asi te, co prodavaji v zahradnich marketech, takze mensi az stredni velikosti, na druhou stranu jsou pevne, tvrde a kvalitni... takze tak |  |
|  | Zmijovec - hurá kvete, 20.2.2009 Ještě by to chtělo, aby se tam přidaly dalši podrobnosti... hnojení, přihnojování, světlo apod... ale Vám moc díky |  | Zmijovec - hurá kvete, 20.2.2009 Pekny vecer, tak i ja jsem si poridil hlizy zmijobcu- A.bulbiferum a A.nepalense, chtel jsem se zeptat kdy sazite hlizy do kvetinacu? A zda se mohou hlizy vysazovat podobne jako meciky ci jiriny do volne pudy a na podzim sklizet...? Mam zkusenosti,... celý příspěvek > |  | blizna u amarylis (hvezdnik, hippeastrum), 20.2.2009 zajimave... nicmene mockrat dekuji |  | blizna u amarylis (hvezdnik, hippeastrum), 20.2.2009 pekny den, mam prosbu, je mozne, ze by plnokveta odruda hvezdniku postradala bliznu?Chtel bych danou odrudu opylit, ale blizna asi nikde neni, pyl ma... jen ta blizna me trosku strasi, diky za odpoved |  | Lukon Glads, 19.2.2009 I já musím přispět, někdy se stane, že nepřijde to, co mělo..vykvete to jinak, cibule a hlízy přisly ve velmi dobrém stavu a dokonce Hippeastrum (hvězdník, amarylis) prisel i bez cervene spaly, coz je docela vzacnost... |  | Frézie, 19.2.2009 moc moc diky, klidne sem vlozte nakou svou fotecku pokud mate... pekny vecer |  | Frézie, 19.2.2009 To jste mě Lído mile potesila, takze zkracene pestuji se jako meciky az na to skladování behem zimy? Si rikam, ze to musi byt docela nakladne pro velkopestitele na skladovani... moc diky |  | Frézie, 18.2.2009 pekny vecer, pestuje nekdo frezie? Zajimaly be mme teploty po sklizni-nazory se ruzni, tak jsem z toho cely nesvuj... napiste i jak Vam rostou... dekuji M. |  |
|  | Amarylis, 15.2.2009 Pekny vecer, zajimalo by me, zda nekdo z vas nezkousel opylit hvezdniky a nasledne pak vysyt semena??dekuji za kazdou radu |  | Amarylis, 15.2.2009  odruda White Nymph |  | dělení hlíz jiřin, 12.2.2009 hlizy rozdelte, nemusi mit jeden stonek abyste mohla delit, staci, kdyz spolu s hlizou tam bude i korenovy krcek(kousek stonku-hl.spodni cast stonku)-z te totiz pousti vyhony... jiriny jsou narocne na kvalitni pudu, proto je prihnojujte a jako... celý příspěvek > |  | Chasmanthe floribunda - pěstujete to?, 10.2.2009 dekuji moc:-) |  | Co nespálí jižní slunce?, 10.2.2009 Coleus a Sanvitalia Vas urcite nezklamou, take je pestuji, protoze vse ostatni neprezilo, ani muskaty, proste nic... tak tyhle rostlinky vyzkousejte |  |
 |
|
|
|